Αποφασισμένος να μην παραιτηθεί από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος δήλωσε ο Μάικλ Κάρικ, παραδεχόμενος ωστόσο ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη αποστολή.

Ο εκ των αρχηγών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, αναφέρθηκε στην πρόσφατη αναμέτρηση με την Τσέλσι εκφράζοντας την απογοήτευσή του για τον τρόπο που χάθηκαν οι τρεις βαθμοί ενώ ξεκαθάρισε ότι όσο υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες αυτός και οι συμπαίκτες του θα παλέψουν μέχρι τέλος για τον τίτλο.

«Το παιχνίδι με την Τσέλσι ήταν πολύ σημαντικό για μας, βάσει της βαθμολογικής κατάστασης. Αν είχαμε νικήσει θα ήμασταν σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει έτσι και τα πράγματα έχουν δυσκολέψει.

Ήμασταν υπό μεγάλη πίεση στα τελευταία λεπτά, αλλά είναι απογοητευτικό να χάνεις τόσο αργά στο ματς. Πρέπει, όμως, να συνεχίσουμε να παλεύουμε και να αποδίδουμε όπως στις τελευταίες εβδομάδες και θα δούμε πού θα μας βγει. Υπάρχουν ακόμα αρκετοί βαθμοί και δεν παρατάμε τίποτα», τόνισε μεταξύ άλλων ο Μάικλ Κάρικ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άστον Βίλα: Έγραψε ιστορία και ισοφάρισε... στοιχειωμένο ρεκόρ που κρατούσε 111 χρόνια!

Κάποιος να τη σταματήσει: Η Άστον Βίλα πέρασε με... μαγκιά και Γουότκινς από το «Στάμφορντ Μπριτζ»!

Ο Γκουαρδιόλα έγινε Viral στο Νησί, αφού τα έβαλε με cameraman μετά τη νίκη της Σίτι στο «City Ground»!

Λίβερπουλ: Πόσα παιχνίδια χρειάστηκε ο Βιρτς για να κάνει «σεφτέ» στα γκολ με τους reds

Τρόμαξε μέχρι να επιστρέψει στην κορυφή η Άρσεναλ, συγκίνηση για Ζότα και «αναγέννηση» Βιρτς στη Λίβερπουλ!

Σε x-mas mood ο Χάαλαντ, πήρε σκουφάκι από οπαδό και γιόρτασε τη νίκη στο Νότιγχαμ!

Ο Σερκί πήρε τη Σίτι από το χέρι για το σπουδαίο «διπλό» στο Νότιγχαμ

«Ο Πικάσο του παιχνιδιού μας»: Συγκλονιστικό «αντίο» των οπαδών της Νότιγχαμ στον Τζον Ρόμπερτσον!

Λύγισε τη Νιούκαστλ και βλέπει τετράδα η Μαν. Γιουνάιτεντ!

Σύσσωμη η Γουλβς κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη του Ζότα έξω από το «Άνφιλντ»