Στις δικαστικές αίθουσες οδηγεί η ισπανική εφορία τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, αφού κατηγορείται για απόκρυψη εισόδων από τα δικαιώματα της εικόνας του για το έτος 2014.

Ισπανίδα δικαστής είπε ότι «ο Αντσελότι «αναγνώρισε τις ενέργειες που στέρησαν από το ταμείο της χώρας 386.361 ευρώ», σε ένα δικαστικό έγγραφο που είδε το Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων( AFP) την Τετάρτη».

«Υπάρχουν αρκετές ενδείξεις για να θεωρηθεί ότι οι –υπό έρευνα- πράξεις συνιστούν αδίκημα κατά του δημοσίου ταμείου» , πρόσθεσε.

Ο 64χρονος Ιταλός προπονητής είχε δηλώσει τα κέρδη του το 2014 αλλά όχι εκείνα από τα δικαιώματα εικόνας του ή άλλα σχετικά εισοδήματα, σύμφωνα με τις κατηγορίες της ισπανικής εφορίας.

Επιμέλεια: Μαρία Σαράφογλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το μήνυμα Γιαμάλ μετά τον τραυματισμό: «Δεν είναι το τέλος, είναι απλώς μία παύση - Θα γυρίσω πιο δυνατός»

Τέλος η σεζόν για Γκιουλέρ και Μιλιτάο στη Ρεάλ - Ανησυχία για τη συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο Μουντιάλ!

Ανακούφιση για Γιαμάλ: Η ανακοίνωση της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό και το Μουντιάλ!

«Και με την πιο προσεκτική θεραπεία, πάλι δεν είναι σίγουρη η παρουσία του Γιαμάλ στο Μουντιάλ…»

Συμφωνία Αθλέτικ Μπιλμπάο με Τέρζιτς για τη διαδοχή του Βαλβέρδε

Μπαρτσελόνα: Αγωνία για Γιαμάλ, φόβοι για σοβαρό μυϊκό τραυματισμό

Συνέχισε απτόητη προς τον τίτλο της La Liga η Μπαρτσελόνα που ανησυχεί για τον Γιαμάλ

Ανησυχία σε Μπαρτσελόνα και Ισπανία για Γιαμάλ: Έβαλε πέναλτι, τραυματίστηκε στην εκτέλεση και πήγε στα αποδυτήρια!

Τέταρτη σερί ήττα στη La Liga για την Ατλέτικο Μαδρίτης, «στραβοπάτησε» στην έδρα της Έλτσε

Μια ανάσα από τη Βιγιαρέαλ ο Ινίγο Πέρεθ