Τον μεγάλο στόχο του Άρη στη νέα αγωνιστική σεζόν έθεσε ο Θοδωρής Καρυπίδης στην ομιλία του προς τους παίκτες της ομάδας χθες στα 3-5 Πηγάδια.

Ποιός είναι αυτός; Η συμμετοχή στους αγώνες της φάσης των ομίλων του Europa League.

«Σας φέραμε γιατί σας πιστεύουμε. Είστε οι καλύτεροι και πιστεύουμε ότι θα κάνετε τον ΑΡΗ ακόμη καλύτερο τη νέα χρονια. Με το καλό να τελειώσει η περιπέτεια της πανδημίας και θα δείτε το συναίσθημα που θα νιώσετε όταν παίξουμε στο γεμάτο "Βικελίδης". Δεν υπάρχει πουθενά άλλου αυτό που θα ζήσετε στο γήπεδο όταν γυρίσει ο κόσμος. Θα πάθετε πλάκα με το πάθος και την αγάπη του κόσμου», ανέφερε και συνέχισε:

«Να είμαστε γέροι, μας περιμένει μια απαιτητική χρονια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να ετοιμαστούμε καλά για τα ματς της Ευρώπης, διότι ο μεγάλος μας στόχος φέτος είναι να μπούμε στους ομίλους, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε υψηλούς στόχους και στην Ελλάδα. Έχουμε πολύ καλή ομάδα έχουμε ποιότητα θα έρθουν κάποια παιδιά ακόμη τις επόμενες μέρες και θα έχουμε τέτοιο ρόστερ που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη», κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσορμπατζόγλου: «Βαρύ το κλίμα στον ΠΑΟΚ - Σαν να γίνεται προσπάθεια η δολοφονία να μην συνδεθεί με οπαδικά κίνητρα»

Τσακίρης: «Μεγάλο πρέπει για την ΑΕΚ στο Περιστέρι - Πιθανότερο το ροτέισον με Τσέλιε, όχι με Ατρόμητο»

Παντελίδης: «Από τα πιο παραγωγικά μας φέτος το πρώτο ημίχρονο»

Δεσύλλας: «Με πολλές αλλαγές η 11άδα κόντρα στον Παναιτωλικό - Θέλει νίκη ψυχολογίας ενόψει Μπέτις ο Παναθηναϊκός»

Αντωνόπουλος: «Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι για την παραμονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Ολυμπιακού και τη μάχη για 5-8 και ουρά

Κόντης: «Τρώμε παιδικά γκολ και και δεν αλλάζουμε συμπεριφορά - Αδιάφορος ο Σαλσίδο, λάθος που τον έβαλα»

Σαραγόσα: «Συγχαρητήρια στον τερματοφύλακα του Άρη, είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο»

Σφιντέρσκι: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι για τη νίκη - Μου αρέσουν οι μπαλιές του Καλάμπρια»

Γρηγορίου: «Είχαμε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο, αναπροσαρμόσαμε τα πλάνα μας μετά την αποβολή»

TAGS: Άρης