Εμφανώς εκνευρισμένος ήταν ο Παϊτίμ Κασάμι μετά την ήττα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ με 1-0. Ο 23χρονος χαφ τόνισε ότι ο διαιτητής κατέστρεψε το παιχνίδι με τις αποφάσεις, χαρακτήρισε μικρή ομάδα τους «κιτρινόμαυρους» και είπε πως ελπίζει οι οπαδοί τους να πανηγυρίσουν την κατάκτηση κάποιου τροπαίου και πως σήμερα αντέδρασαν σαν να συνέβη κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά:

«Όλοι είδατε τι συνέβη. Είναι ντροπή να λένε ότι ο Ολυμπιακός νικάει λόγω της διαιτησίας. Είδατε τι συνέβη και οι αποφάσεις του διαιτητή ήταν γελοίες. Το πρώτο φάουλ που μου έκανε ο Σουκουλίνι ήταν κόκκινη (σ.σ. είπε «fucking red card») ήρθε από πίσω και μου έκανε φάουλ και δεν έδωσε ούτε καν κίτρινη και δύο λεπτά μετά δίνει κόκκινη στον Μποτία. Είναι ντροπή τέτοια παιχνίδια αν κρίνονται από τη διαιτησία. Πήγε στον βοηθό και τον ρωτούσε αν ήταν τελευταίος παίκτης. Είναι κρίμα που παίρνουν αποφάσεις και έχουν δικαιοδοσία, χάλασε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι 16 βαθμούς πίσω από εμάς. Είναι μικρή ομάδα και μόνο έτσι μπορούσε να μας κερδίσει. Είναι ντροπή, ο διαιτητής δεν έχει τα @@@χίδια για να πάρει τέτοιες αποφάσεις», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της Nova και συνέχισε:

«Ναι, είχαμε ευκαιρίες. Η πρώτη φορά στη ζωή μου που παίζω με εννέα παίκτες. Δεχθήκαμε κάρτα και συνεχίσαμε να απειλούμε αν και ήταν δύσκολο, μετά την κόκκινη του Λούκα συνεχίσαμε όμως να απειλούμε. Τι μπορείς να κάνεις όμως με εννέα παίκτες…».

Για το πρωτάθλημα που αναμένεται να πάρει ο Ολυμπιακός σε λίγες εβδομάδες: «Συμφωνώ απόλυτα με όσα είπε ο προπονητής μου, το σημαντικό είναι ότι εμείς θα σηκώσουμε το τρόπαιο σε λίγες ομάδες και τότε θα δούνε οι φίλαθλοι της ΑΕΚ το πώς είναι να παίρνεις έναν τίτλο και ενώ πιστεύουν ότι το παίρνουμε λόγω ευνοϊκής διαιτησίας. Εύχομαι στους φίλους της ΑΕΚ να δουν πως είναι να παίρνεις έναν τίτλο, διότι σήμερα πανηγυρίσανε σαν να πήρανε ένα τρόπαιο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube