Κάθε άλλο παρά εύκολα πέρασε τον κορωνοϊό ο Αντόνιο Κασάνο. Ο 39χρονος παλαίμαχος επιθετικός μίλησε στην εκπομπή του Κριστιάν Βιέρι στο Twitch για την περιπέτεια της υγείας του που τον οδήγησε στο νοσοκομείο το Δεκέμβριο.

«Νόσησα τον Δεκέμβριο και είχα ρίγη και πυρετό για δύο μέρες. Δεν ήξερα τι να κάνω και πήγα στο νοσοκομείο. Έκανα κάποιες εξετάσεις και όλα ήταν τέλεια. Μετά όμως έβγαλα μια αξονική που έδειξαν πως έχω πάθει πνευμονία, ευτυχώς ήπιας μορφής. Ακολούθησα ειδική αγωγή και επέστρεψα σπίτι μου μετά από δύο μέρες. Είκοσι μέρες μετά βγήκα αρνητικός στον κορωνοϊό. Όλο αυτό το διάστημα που είχα νοσήσει έχασα έξι κιλά και πονούσα σε όλο μου το σώμα. Τώρα είμαι καλά, η ζωή συνεχίζεται», τόνισε ο Κασάνο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους γιατρούς που με βοήθησαν. Ο Θεός τούς έστειλε αυτούς τους ανθρώπους. Πρέπει όλος ο κόσμος να κάνει το εμβόλιο. Εγώ είχαν κάνει δύο δόσεις, σε λίγο καιρό θα κάνω και την τρίτη», πρόσθεσε ο άλλοτε άσος της Ρόμα, της Ρεάλ, της Μίλαν και της Ίντερ, μεταξύ άλλων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube