Για την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά και για τους στόχους της νέας περιόδου αναφέρθηκε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο φόργουορντ του Προμηθέα Πατρών, Λεωνίδας Κασελάκης.

«Πρώτα απ’ όλα, εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, όμορφο μπάσκετ και ό,τι καλύτερο για όλες τις ομάδες της Betshop Basket League. Φέτος, επέστρεψα στην Ελλάδα μετά από 2 χρόνια και πιστεύω πως η φετινή Basket League θα είναι από τις πιο δυνατές τα τελευταία χρόνια.

Εμείς είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση επί του Άρη και ανυπόμονοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Στην πρεμιέρα έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι παραδοσιακά πολύ δυνατός στην έδρα του και ξεκίνησε κι αυτός τη χρονιά με ένα καλό αποτέλεσμα στο Κύπελλο. Πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και να ακολουθήσουμε το πλάνο μας για να φτάσουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα τον Οκτώβριο, αλλά είμαστε αποφασισμένοι να μπούμε όλοι μαζί δυνατά και να λειτουργήσουμε ως σύνολο για να θέσουμε τις βάσεις για μια καλή κι επιτυχημένη χρονιά».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι