Ως μια καλή ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους χαρακτήρισε τη διακοπή του πρωταθλήματος ο φόργουορντ του Προμηθέα Πατρών, Λεωνίδας Κασελάκης, που αναφέρθηκε στο ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ (2/3, 17:00), στο οποίο εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν ρίξει όλη τη συγκέντρωσή τους.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ ο Λεωνίδας Κασελάκης:
«Έπειτα από σχεδόν έναν μήνα διακοπής του πρωταθλήματος, επιστρέφουμε και πάλι στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Θεωρώ ότι είχαμε αρκετό χρόνο στη διάθεσή μας και για να ξεκουραστούμε και για να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας ενόψει της τελικής ευθείας της σεζόν, αλλά και για να συγκεντρωθούμε. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη, καθώς μας περιμένουν πολλοί κομβικοί αγώνες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Η πρόκληση του Basketball Champions League είναι τεράστια, όμως πριν από τις μάχες με την Τενερίφη προηγείται ο αγώνας με την ΑΕΚ, στον οποίο έχουμε ρίξει όλη μας την συγκέντρωση.

Η ΑΕΚ είναι σε ανοδική πορεία και αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά μετά και την κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου. Εμείς οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας και στα 40’ της αναμέτρησης και να βγάλουμε ένταση προκειμένου να παρουσιάσουμε την εικόνα που θέλουμε.

Τέλος, θέλω να σταθώ και στην αξιοθαύμαστη προσπάθεια του Προμηθέα με τη διοργάνωση του “2ου International Basketball Gathering”. Το ιβέντ αποτελεί διαφήμιση όχι μόνον για τον οργανισμό του Προμηθέα, αλλά για ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ.

Τα παιδιά του Προμηθέα, που προπονούνται κάτω από τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, θα αποκτήσουν χρήσιμες αγωνιστικές παραστάσεις για το παρόν και το μέλλον. Στόχος του Προμηθέα είναι κάθε χρόνο να γίνονται βήματα προς τα εμπρός. Είναι σίγουρο ότι όλη αυτή η προσπάθεια θα έχει και μέλλον».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»

Σύζυγος Ναν για το επεισόδιο με τον Τζόουνς: «Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει καβγά με τον άντρα μου»

Πρωταθλητές και στη διασκέδαση: Το ξέφρενο γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια - Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!