Τη φετινή επιτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης πίστωσε στον Κάρλο Αντσελότι ο Ίκερ Κασίγιας, μιλώντας σε Ισπανούς δημοσιογράφους στην πρεμιέρα του «Vbomadrid-Βιβλιοθήκη του Φωτός», μία αναφορά στον φωτισμό και στην τέχνη της Μαδρίτης.

Εν συνεχεία μίλησε για την κακή πορεία της εθνικής Ισπανίας στο Μουντιάλ, την υποψηφιότητα του για καλύτερο τερματοφύλακα της χρονιάς όπως επίσης και για την οικογένεια του.

Αρχικά ο Ισπανός πορτιέρο ανέφερε ότι «τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και τα αποτελέσματα έρχονται. Πιστεύω ότι ο Αντσελότι ευθύνεται για αυτό και το αξίζει».

Στην συνέχεια ο Ισπανός τόνισε ότι το 2014 του αφήνει μία γλυκόπικρη γεύση λόγω της κακής πορείας της εθνικής του ομάδας στο Μουντιάλ το καλοκαίρι. «Με την ομάδα έχουμε πετύχει φοβερές επιτυχίες και ο στόχος αυτής της χρονιάς ήταν μία καλή πορεία και σε αυτό το Μουντιάλ. Δεν τα καταφέραμε και δεν δώσαμε την χαρά στην χώρα μας».

Για την υποψηφιότητα του για καλύτερος τερματοφύλακας της χρονιάς ο Κασίγιας ανέφερε ότι «είμαι υπερήφανος που είμαι ανάμεσα στους πέντε καλύτερους υποψήφιους τερματοφύλακες. Το επίπεδο είναι πολύ μεγάλο».

Τέλος, ο «Άγιος Ίκερ» φανερά χαρούμενος μίλησε και για το παιδί και την οικογένεια του λέγοντας ότι «απολαμβάνουμε το πρώτο μας παιδί, το οποίο είναι η χαρά του σπιτιού. Είναι μία μαγική στιγμή».

Επιμέλεια: Γιώργος Κουκουλάς

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube