Υπέρ της άποψης ότι οι επιχειρηματίες στους οποίους ανήκουν οι μετοχές των ΠΑΕ θα πρέπει να βρουν λύσεις για την κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου τάχθηκε ο Δήμος Κασκαντίρης.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών μίλησε στον ΣΠΟΡ FΜ και τον Κυριάκο Θωμαϊδη.

«Το ότι σταμάτησαν τα πρωταθλήματα είναι ό,τι καλύτερο. Το χειρότερο όμως είναι ότι σταμάτησαν και τα πρωταθλήματα των 13 ετών... Αν είναι δυνατόν αυτό.

Εγώ πιστεύω ότι για να βρεθεί μια λύση θα πρέπει οι επιχειρηματίες που έχουν σχέση με τις ομάδες να βγουν μπροστά και να προστατεύσουν το προϊόν. Οι επιχειρήσεις αυτές μπορούν να βάλουν μυαλό και να καταλάβουν ότι κλείνοντας το πρωτάθλημα θα έχουν πρόβλημα οι ομάδες τους. Θα καταλάβουν τότε ότι θα έχουν πρόβλημα οι ομάδες τους. Θα καταλάβουν ότι έχουν πρόβλημα και πως πρέπει να βρουν λύσεις»
, κατέληξε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ησαΐας Ματιάμπα στο «ALL IN»: «Ο γιος μου μπορεί να είναι ό,τι ομάδα θέλει, απλά θα άλλαζε οικογένεια»

Ντάνι Γκαρθία στο «ALL IN»: «Έδωσα τα πάντα, απόφαση του Ολυμπιακού να φύγω - Κάτι παραπάνω από φίλοι με Μεντιλίμπαρ»!

O «χορός» στη βροχή και η αποθέωση στον Τζέικομπ... Κλοπ: Η παρακάμερα της νίκης του Παναθηναϊκού στον Βόλο

Τσανάκας: «Η δουλειά του Ιμανόλ που βγαίνει στο χορτάρι και ο... Σμαΐλοβιτς»

Οκτώ συλλήψεις στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο ματς με την Καλαμάτα - Βρέθηκαν ναρκωτικά, λέιζερ και πυρσός

Δεσύλλας: «Σημαντική για πολλούς λόγους η νίκη του Παναθηναϊκού στον Βόλο - Με αλλαγές κόντρα στον Άρη»

Συμπλήρωσε κάρτες ο Σούταλο και θα χάσει ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς του Άρη

Αλλαγή ώρας για την πρώτη σέντρα στο Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το «ευχαριστώ» της Καλαμάτας στον κόσμο της

Τσακίρης: «Το μόνο ερωτηματικό που μένει να απαντήσει η ΑΕΚ - Η σκέψη που δημιουργεί ο Κοϊτά»