Δεν είναι μόνο η… Ελληνίδα μάνα που σου ζητάει να φορέσεις τη ζακέτα σου για να μην κρυώσεις, όταν θα βγεις έξω για μια βόλτα ή για μια δουλειά. Είναι και η… Ισπανίδα μάνα! Διότι ο Πέπε Καστάνιο, στόπερ του Αστέρα Τρίπολης, εκμυστηρεύτηκε στο εβδομαδιαίο Podcast των Αρκάδων πως η μητέρα του τον παίρνει καθημερινά τηλέφωνο για να δει τι κάνει, αν έφαγε καλά και αν φοράει… ζακέτα!

Παράλληλα, ο Ισπανός στόπερ μέσα από το podcast του Αστέρα Τρίπολης έκανε τη διαδρομή της καριέρας του. Θυμήθηκε τα πρώτα του χρόνια, όταν αγωνιζόταν επιθετικός αλλά η έλλειψη επιλογών τον έκανε να αγωνιστεί κεντρικός αμυντικός σε ένα ματς και τελικά να… αλλάξει τελικά θέση.

Όπως θυμήθηκε και το ντεμπούτο του με τη Βιγιαρεάλ, σε ένα ματς του Copa del Rey, στο οποίο θέλει να έχει στο μυαλό του τα… καλά, όπως αναφέρει, αφού είχε υποπέσει σε παράβαση πέναλτι.

Δεν παρέλειψε, φυσικά, να μιλήσει για τον Αστέρα και τη συμβολή τού Αντριάν Ριέρα, με τον οποίο αγωνίζονταν παρέα στη Βιγιαρεάλ, για να έρθει τελικά ο Καστάνιο στην ομάδα της Τρίπολης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη και την ισοπαλία του Ολυμπιακού στον Βόλο

Ο Παναθηναϊκός δίδαξε fair play με μια ξεχωριστή κίνηση για τον Ελ Κααμπί

Δεσύλλας: «Τα διλήμματα Νίστρουπ για διάταξη και πρόσωπα κόντρα στον ΠΑΟΚ»

Ο Ουναΐ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Ελ Κααμπί

Μεντιλίμπαρ για Ελ Κααμπί: «Να είναι δυνατός και να έχει υπομονή, είμαστε όλοι μαζί του»

Γρηγορίου :«Ο Φαμπιάνο δεν αναπληρώνεται - Μοιραία ήρθε αυτό το αποτέλεσμα»

Κετσετζόγλου: «Με σωστή νοοτροπία η ΑΕΚ - Σε τρία ματς στη Φιλαδέλφεια έχει βάλει 13 γκολ»

Η «μαγεία» Μάγερ και ο εκτελεστής Βάργκα: Τα highlights από την πεντάρα της ΑΕΚ στον Άρη

Νίκολιτς: «Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο - Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα σε μια πολύ μεγάλη και απαιτητική σεζόν»

Τσακίρης: «Κολακευτικό το 5-0 για τον Άρη - Αρτίστας Μάγερ και εκπληκτικός Βάργκα»