Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως έκαναν λάθη στην άμυνα και θεωρεί ικανοποιητική την υπόλοιπη προσπάθεια των παικτών του σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αναλυτικά: «Καταρχάς, ότι είναι ευχάριστο που επιστρέψαμε στη δράση, χτυπηθήκαμε από τον κορωνοϊό και είχαμε κουραστεί από τις πολλές προπονήσεις. Ήταν ξεκάθαρο στο αμυντικό κομμάτι ότι δεν είχαμε ρυθμό που είχαμε συνηθίσει, κάναμε λάθη και όσον αφορά στην προσωπική άμυνα.

Το περιμέναμε αυτό μετά από τόσο καιρό. Το είχαμε συζητήσει. Είπαμε στους παίκτες να ξεχνούν τα λάθη. Το έκαναν. Είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια, δεν παραβλέπουμε τα λάθη, όμως».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών

Νάναλι: «Ο Σάκοτα το έκανε εύκολο για να έρθω στην ΑΕΚ - Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα το μπάσκετ»

Κροατία-Ελλάδα: Απαιτητική εκτός έδρας δοκιμασία στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2027

Μπατής ο αντικαταστάτης του Σεγκούρα στον Προμηθέα, επιστρέφει ως επικεφαλής του αγωνιστικού τμήματος ο Γιατράς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στους πρώτους βραβευθέντες του Ευρωπαϊκού Τάγματος Αξίας!

Stoiximan GBL: Στόχος οι 14 ομάδες, παράθυρο για wild card

TAGS: Άρης