Ο Αρκαδικός έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Κηφισιάς, στην πρεμιέρα της φετινής Α1, ωστόσο είναι καλά προετοιμασμένος ώστε να διεκδικήσει τη νίκη, σύμφωνα με δήλωση του Γιάννη Καστρίτη.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Καστρίτη στην ιστοσελίδα του Αρκαδικού:

«Είναι το ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος και καλούμαστε να αγωνιστούμε σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι γεγονός το οποίο από μόνο του υποδηλώνει τη δυσκολία της αποστολής μας. Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που διανύει την τρίτη χρονιά παρουσίας της στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με πολύ δυνατό και ποιοτικό ρόστερ και που αρέσκονται να παίζουν σε γρήγορο ρυθμό. Από την πλευρά μας έχουμε ετοιμαστεί και δουλέψει όσο καλύτερα μπορούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό έτσι ώστε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί από το παιχνίδι αυτό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Εκτός με ΑΕΚ και οι Γιαμπουσέλε και Σλούκας

ΑΕΚ: Με πέντε ξένους απέναντι στον Παναθηναϊκό

Μαρούσι-Ολυμπιακός: Για το απόλυτο των νικών οι «ερυθρόλευκοι» στο Κλειστό του Αγίου Θωμά

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε