Ο Γιάννης Καστρίτης τόνισε πως ο Άρης εμφανίζεται σε κάθε ματς σα να είναι μια ομάδα που φτιάχτηκε τον τελευταίο μήνα, περιμένει την ίδια αυταπάρνηση και στα επόμενα ματς όπως κόντρα στον Ολυμπιακό, ζήτησε ξεκούραση, ενω περιμένει και τις επιστροφές των τραυματιών.

Αναλυτικά: «Είναι περίεργη η κατάσταση. Έχουμε προχωρήσει αρκετά μέσα στη χρονιά. Είναι σαν να είμαστε μία καινούργια ομάδα και προσπαθούμε να "χτίσουμε" συνήθειες. Τραυματίες επιστρέφουν, νέα πρόσωπα έρχονται. Μακάρι να έχουμε μόνο επιστροφές. Αν τα παιδιά συνεχίσουν να δείχνουν την ίδια αυταπάρνηση, τότε έχουμε να περιμένουμε ωραία πράγματα.

Δεν μπορούμε να μιλάμε για χρονοδιαγράμματα. Είναι σημαντικό να μην τραυματιστεί κάποιος, να ξεκουραστούμε. Περιμένουμε τον Λευτέρη, τον Φίλλιο, τον Χατζηδάκη, αλλά, όπως λέω πάντα, δεν σημαίνει ότι, αν δεν είσαι έτοιμος, δεν μπορείς να διεκδικήσεις νίκες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ραζνάτοβιτς: «Ένας από τους 10 καλύτερους προπονητές ο Τρινκιέρι - Κάτι μεγάλο γίνεται στον ΠΑΟΚ»

Παρθενόπουλος: «Έχουμε στο μυαλό μας και εργαζόμαστε πάνω σε ένα νέο format για την επόμενη σεζόν»

Αταμάν: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιαννακόπουλο που μας στηρίζει - Μπορούμε να το ξανακάνουμε»

Παρουσία Γιαννακόπουλου η κοπή πίτας του Παναθηναϊκού-Έξτρα πριμ 1 εκατ. ευρώ για τριπλ-κράουν

Τρινκέρι για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Πιέζουν για το τρόπαιο κάθε χρόνο, αλλά ένας κερδίζει»

ΠΑΟΚ: Στην παρουσίαση του Τρινκέρι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς

Τρινκέρι: «Είμαι ρομαντικός και λίγο τρελός - Ο ΠΑΟΚ θέλει να πάει στην Ευρωλίγκα»

Τρινκέρι: «Αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι - Να επιστρέψει ο ΠΑΟΚ σε μέρες χαράς»!

Βεζυρτζής: «Πολλοί δεν πιστεύατε ότι θα είναι εδώ ο Τρινκιέρι - Να κάνουμε τον ΠΑΟΚ πάλι μεγάλο και πρώτο»

Βρήκε τρόπο να φύγει από το Ντουμπάι ο Λέμον του Πανιωνίου - Επιστρέφει στην Αθήνα μέσω Σλοβενίας

TAGS: Άρης