Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας του, στάθηκε στη δυναμική τους εκτός έδρας και θεωρεί πως έλεγξαν το ρυθμό στο δεύτερο ημίχρονο και έδειξαν ψυχικά αποθέματα.

Αναλυτικά: «Πάρα πολλά "μπράβο" στα παιδιά μας, στους παίκτες μας για τη νίκη, αλλά και για τα σημάδια εξέλιξης που είδαμε και σήμερα. Το σημερινό παιχνίδι είχε μεγάλο βαθμό δυσκολίας, λόγω δύο συνεχόμενων παιχνιδιών και με ταξίδι ενδιάμεσα. Είχαμε μικρό χρονικό διάστημα για ξεκούραση και για τακτική για το σημερινό παιχνίδι.

Θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη. Στην έδρα μας έχουμε μια διαφορετική δυναμική, θέλαμε να δούμε πόσο αποτελεσματική είμαστε στα εκτός. Σήμερα κερδίσαμε το πρώτο μας μικρό στοίχημα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που τρέχει πολύ εντός έδρας και θεωρώ, σε μεγάλο βαθμό και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ελέγξαμε το ρυθμό.

Θα έλεγα πως το παιχνίδι "στράβωσε" στο τρίτο δεκάλεπτο. Παραμείναμε, όμως, ψύχραιμοι και ενωμένοι, βγάζοντας ψυχικά αποθέματα και νικήσαμε με τη διαφορά αυτή στο τέλος, την οποία και θεωρώ πλασματική. Καλή ομάδα αυτή της Λάρισας και, για το λόγο αυτό, αξίζει ένα μεγάλο "μπράβο" στα παιδιά μας για τη σημερινή τους νίκη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους εμπνευστές της εκδήλωσης για την καταπολέμηση του καρκίνου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ολυμπιακός: Μετά τη νίκη στο T-Center κυνηγά το αήττητο πρωτάθλημα

«Στον Άρη ο Θανάσης Αντετοκούνμπο»

Αποθέωση για την αποστολή του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ μετά τη νίκη στο ντέρμπι, παρών και ο Γιώργος Αγγελόπουλος

Κράξιμο Μπόμπι Ντίξον στον Αταμάν: «Κλαίει πολύ, να γίνει καλύτερος προπονητής»

Το «μπράβο» του Μπαρτζώκα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και το κέρασμα που υποσχέθηκε ο Λαρεντζάκης

Τυχαίο; Δεν νομίζω! Τα νούμερα του Σορτς στα ματς που λείπει κάποιος εκ των Ναν, Γκραντ ή Σλούκα

Το ποστάρισμα του Ντόρσεϊ μετά το ντέρμπι: «Ποτέ δεν ήμουν ο τύπος που προσπαθεί να ταιριάξει με τους άλλους»

Το φατούρο των παικτών του Ολυμπιακού στον Χ-Factor του ντέρμπι Λαρεντζάκη

Χολ: «Οι αποβολές Ντόρσεϊ και Ναν έκαναν το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό, έγινε έντονο με ενέργεια»

Τι είπε για το μέλλον του στον Ολυμπιακό ο Πίτερς