Ικανοποιημένος για την εικόνα της ομάδας του έμεινε ο Γιάννης Καστρίτης, πάρα την ήττα του Άρη από τον Παναθηναϊκό με 109-79, στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» μάλιστα έβγαλε το καπέλο στους παίκτες του, ενώ τόνισε πως στο δεύτερο παιχνίδι θα προσπαθήσουν να βγάλουν αντίδραση με ότι δυνάμεις έχουν.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την λήξη του αγώνα:

«Υπήρξε απογοήτευση καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας για το ότι χάσαμε την 5η θέση. Δεν το διαχειριστήκαμε πολύ καλά, είναι και αυτό μέρος της διαδικασίας. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τους τελικούς.


Μπράβο στα παιδιά μας, είχαμε και θέματα τραυματισμών, δεν προπονηθήκαμε κανονικά. Ο Κέλι είχε χάσει τη μητέρα του. Τους βγάζω το καπέλο ανεξαρτήτου αποτελέσματα. Ξέρουμε πόσο σκληρά δουλεύουν. Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε αντίδραση με όσες δυνάμεις έχουμε. Θα δώσουμε το καλύτερό μας δυνατό. Ελπίζουμε να γεμίσει το γήπεδο και να χειροκροτήσει την ομάδα».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

Βαριά πρόστιμα σε Αταμάν, Γιαννακόπουλο και ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το ντέρμπι με Ολυμπιακό

ΕΟΚ: «Παγώνουν» οι τελικοί Αθηναϊκός-Παναθηναϊκός μέχρι την απόφαση για την ένσταση