Απογοητευμένος ήταν ο Γιάννης Καστρίτης μετά την ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ, με τον προπονητή των «κίτρινων» να μένει ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του και να δηλώνει πως μεγάλο ρόλο για την ανάδειξη του νικητή έπαιξαν οι ελεύθερες βολές.

«Παρακολουθήσαμε ένα σκληρό και δυνατό παιχνίδι όπως μαρτυρά το σκορ, αλλά και όπως καταλαβαίνουν όσοι το παρακολούθησαν. Δεν ήταν ποιοτικό. Είχαμε μεγάλο πάθος και διάθεση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Έχουμε δεχθεί 22 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλά στο σκορ. Έχουμε τα ίδια δίποντα, τα ίδια τρίποντα, έχουμε κυριαρχήσει στα ριμπάουντ, είμαστε καλύτεροι στις ασίστ. Για ένα παιχνίδι τεσσάρων πόντων και με χαμηλό σκορ, οι βολές έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Το είπα ήδη στα παιδιά. Μετά από καιρό τους είδαμε πάλι να πεθαίνουν μέσα στο γήπεδο. Μια ακόμη ήττα, πόσο μάλλον κόντρα στον ΠΑΟΚ, στενοχωρεί τον κόσμο. Έχουμε περάσει τόσες δυσκολίες και λόγω τραυματισμών. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε, ήταν ακόμη μια ήττα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να πάρουμε από το πρωτάθλημα αυτό που μας αναλογεί. Σε αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος, όλες οι ομάδες παίζουν τελικό. Έτσι πρέπει και εμείς
», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Καστρίτης.

Για τις πολλές χαμένες βολές και το αν αυτό είναι θέμα προπόνησης ή ψυχολογίας: «Είναι το ερώτημα που πάντα απασχολεί όλους. Είναι θέμα προπόνησης σίγουρα. Είναι θέμα ψυχολογίας σίγουρα. Όταν στην άμυνα σου ξεπερνάς τον εαυτό σου και έχεις και μεγάλη θέληση να κερδίσεις, έρχεται η στιγμή που δεν είσαι ψύχραιμος. Είτε με τις βολές, είτε με τα 20 λάθη που κάναμε, φαίνεται. Περισσότερο έχει να κάνει με το πνευματικό κομμάτι. Επαναλαμβάνω ότι είμαστε εδώ για τα παιδιά μας. Κάνουν τεράστια προσπάθεια. Αν είχαμε βάλει 13 βολές ακόμα θα κερδίζαμε. Μπορούμε να δουλεύουμε περισσότερο εστιασμένα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Άρης