Σουτάροντας με εξαιρετικά ποσοστά πίσω από την γραμμή του τριπόντου, ο Άρης επικράτησε με 81-73 του Περιστερίου bwin στο Αλεξάνδρειο, κλειδώνοντας παράλληλα τη θέση του στο Final 8 του Κυπέλλου.

Ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών του εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί για τον Άρη απέναντι στη Λιετκαμπέλις για το EuroCup.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

«Μπορούμε να πούμε πολλά και για το παιχνίδι και για την περίοδο που είμαστε. Περιμένουμε να γυρίσουν οι τραυματίες μας και να αρχίζουμε να παίζουμε όπως θέλουμε. Έχουμε και την κόπωση από τα ματς και κάποια διαστήματα δεν τα διαχειριστήκαμε καλά.

Είπαμε μετά το ματς με το Μαρούσι και τις 7 σερί ήττες να κάνουμε μια καινούργια αρχή, βγάζω έξω το ματς με την Γκραν Κανάρια που όλοι ξέρουμε το βαθμό δυσκολίας. Συγχαρητήρια στα παιδιά ήταν πολύ σημαντική η νίκη, καταφέραμε να μπούμε στο Final-8. Θέλουμε να ξεκουραστούμε να καθαρίσουμε τα μυαλό μας και με τη βοήθεια του κόσμου να πάρουμε τη νίκη κόντρα στην Λιετκαμπέλις, που είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπανικολόπουλος: «Η Καρδίτσα βαδίζει σε πρωτόγνωρα μονοπάτια και τα παιδιά έχουν πλήρη επίγνωση του τι γίνεται»

Ερντέμ: «Συγχαρητήρια στις παίκτριες και στους οπαδούς μας - Πολύ σημαντική η Σταμολάμπρου, τώρα είμαστε καλύτερες»

Επέστρεψε στις νίκες με 100άρα η Καρδίτσα και βύθισε το θλιβερό Μαρούσι

Λύγισε για την επιστροφή της η Σταμολάμπρου: «Δεν ένιωσα στιγμή μόνη μου σε όλο αυτό, ευχαριστώ τον κόσμο»

Μπαρτζώκας: «Σε καλύτερη κατάσταση απ' ό,τι περιμέναμε ο Μόρις - Άξιζε η υπομονή που κάναμε για να τον βρούμε»

Τα ιστορικά επιτεύγματα του Ντόρσεϊ μετά την απίθανη εμφάνισή του στο Ολυμπιακός-Κολοσσός!

Βαθμολογία Stoiximan GBL: Συνεχίζει την αήττητη πορεία του ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Καράσκο: «Στις αρχές της τρίτης περιόδου χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και αυτό δεν επιτρέπεται»

Ντόρσεϊ: «Νιώθω ότι δικαιώνομαι για την σκληρή δουλειά που κάνω, δεν παίρνω τίποτα ως δεδομένο»

Α1: Συνέτριψε τον Πανσερραϊκό και έκλεισε το 2025 στην κορυφή ο Παναθηναϊκός

TAGS: Άρης