Με τον Γιάγκος Βούκοβιτς φαίνεται πως ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεών του, με τη συμμετοχή της ομάδας στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με το υπάρχον ρόστερ, το οποίο ενισχύθηκε αισθητά τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, ο Μπέσνικ Χάσι καλείται να πετύχει την πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με φόντο τους ομίλους.

Εκείνο που προκύπτει από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είναι πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή το επόμενο διάστημα και ο Κοσοβάρος προπονητής πήρε τους παίκτες που ήθελε για να πετύχει τον πρώτο στόχο της φετινής σεζόν.

Κατά 99% με τον Βούκοβιτς, όπως λέγεται χαρακτηριστικά, τελειώνει η ενίσχυση του Ολυμπιακού και θα συνεχιστεί μέσα στον Αύγουστο, αφού περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση του Champions League. Προτεραιότητα παραμένει η πρόκριση και εκεί είναι πλέον το μυαλό όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο