Η Λίβερπουλ «ψάχνει» το πρώτο της πρωτάθλημα στην Αγγλία, μετά από 24 χρόνια, αλλά μετά την ήττα από την Τσέλσι, δεν κρατάει την τύχη στα χέρια της. Οι «κόκκινοι» ισοβαθμούν, πλέον, στην κορυφή με την Μάντσεστερ Σίτι και αν οι δύο ομάδες φέρουν τα ίδια αποτελέσματα μέχρι το τέλος, οι «πολίτες» θα είναι αυτοί που θα στεφθούν πρωταθλητές, καθώς έχουν καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς δεν χάνει την πίστη του και εκτιμά ότι η ομάδα του μπορεί να καλύψει το χάντικαπ των 9 γκολ (οι «κόκκινοι» έχουν +50 και οι «πολίτες» +59). «Αυτός είναι ο στόχος μας και δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μάλιστα, είναι κάτι που έχω ξαναδεί, όταν η Τσέλσι νίκησε με 8-0 την Γουίγκαν στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν 2009-10 και πήρε τον τίτλο», τόνισε και πρόσθεσε:

«Με αυτό που λέω, δεν δείχνω ασέβεια στη Νιουκάστλ, αλλά αν υπάρχει μια ομάδα που μπορεί να πετύχει πολλά γκολ είμαστε εμείς. Δεν είμαστε ομάδα του 1-0. Δείξαμε από την αρχή της σεζόν ότι μπορούμε να σκοράρουμε».

Αναφερόμενος στη Μάντσεστερ Σίτι, βασική αντίπαλο της Λίβερπουλ στη μάχη του τίτλου, τόνισε: «Η Σίτι έχει δύσκολη αποστολή. Η Άστον Βίλα παίζει εξαιρετικά τις αντεπιθέσεις και παρουσιάζεται καλύτερη εκτός έδρας, ενώ η Γουέστ Χαμ, αν βρεθεί στη μέρα της, είναι δύσκολος αντίπαλος. Η αντίπαλός μας χρειάζεται να κερδίσει όλα τα παιχνίδια, δηλαδή να κάνει πέντε σερί νίκες. Αυτό το έχει πετύχει μόλις μία φορά μέσα στη σεζόν και θα είναι κάτι καινούριο γι’ αυτούς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρόι Κιν: «Αν ήμουν παίκτης της Σίτι, θα πετούσα τα μετάλλια μου στα σκουπίδια»

Οι υπάλληλοι στον οργανισμό της Σίτι έλαβαν… καθησυχαστικό μήνυμα εν μέσω των καταιγιστικών εξελίξεων

Αμήχανος και αμίλητος ο CEO της Μάντσεστερ Σίτι σε βροχή ερωτήσεων για τις οικονομικές παραβάσεις των «πολιτών»

Μάντσεστερ Σίτι: Όλο το 40σέλιδο πόρισμα της Επιτροπής - Οι συμφωνίες, οι λογαριασμοί και οι παραβιάσεις

Μάστερς: «Η σημαντικότερη απόφαση στην ιστορία της Premier League - Η Σίτι παραβίασε συστηματικά τους κανονισμούς»

Αντεπίθεση της Σίτι μετά τον «καταπέλτη»: «Έχουμε αδιάσειστα στοιχεία της αθωότητάς μας - Θα ασκήσουμε έφεση»!

Σίτι: Τα ευρήματα-φωτιά της Επιτροπής, το «κόλπο» των 900 εκατ. λιρών και η προσπάθεια παρεμπόδισης της έρευνας

Ένοχη η Μάντσεστερ Σίτι για εννέα χρόνια οικονομικών παραβάσεων στην Premier League - Ξεκινά η διαδικασία για την ποινή!

Θα πληρώσει τα… διπλά για Κονέ η Τσέλσι

Η ποινή που συζητήθηκε για τη Σίτι: Αφαίρεση 20-25 βαθμών κάθε σεζόν για 3-5 χρόνια!