Την αντίθεσή του με την αλλαγή των κανονισμών όσον αφορά τη βαθμολογία στο τελευταίο γκραν πρι της σεζόν εξέφρασε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο τέσσερις φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως δεν καταλαβαίνει το λόγο για τον οποίο συνέβη αυτή η αλλαγή.

Ακόμη, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Red Bull, επισημαίνοντας πως όλοι δίνουν το 100% για να λύσουν το συντομότερο δυνατόν τα θέματα τους.

«Όπως και να έχει δεν είμαι οπαδός της διπλής βαθμολογίας και αυτό γιατί δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο για να γίνει αυτό. Πέρα από αυτό ελπίζω να έχουμε καλούς αγώνες», ήταν τα λόγια του Γερμανού πιλότου, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Red Bull.

«Δεν αγχωνόμαστε όλοι στην ομάδα δίνουν το 100% για να βρούμε λύσεις το συντομότερο δυνατόν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!