Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο με τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον να τραυματίζεται από μία φωτοβολίδα κατά τη διάρκεια των σοβαρών επεισοδίων που διαδραματίστηκαν μέσα στο «Απόστολος Νικολαΐδης», πριν από την ματαίωση του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Οι «πράσινοι» καταδίκαζαν το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά σχολίαζαν τη στάση του Ισλανδού επιθετικού και εκείνα φυσικά που ειπώθηκαν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Οι Πειραιώτες υποστήριξαν πως ο διεθνής άσος έχει τραυματιστεί σοβαρά και για αυτό τον λόγο σκοπεύουν να καταθέσουν μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Από την πλευρά τους, στο «τριφύλλι» χαρακτήριζαν καταδικαστέα και ηλίθια την ενέργεια του οπαδού, όμως τόνισαν πως ο Φινμπόγκασον δεν έδειχνε ιδιαίτερα σοκαρισμένος και φάνηκε από τον τηλεοπτικό φακό πως γελούσε.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός τώρα θα πάει λογικά με άλλα μυαλά στην Τούμπα»

Συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν ΑΕΚ και Βίντα

Αθανασίου: «Το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο κάνει ακόμα πιο μεγάλη την αποτυχία του Παναθηναϊκού- Μηδέν λάθη το καλοκαίρι»

Παναθηναϊκός: Βγαίνουν σήμερα (27/04) στις 14:00 τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την AEK

Το απίθανο ντεμαράζ του Πανσερραϊκού: Πήρε 19 βαθμούς σε 2,5 μήνες και ορίζει πλέον τη μοίρα του!

Κετσετζόγλου: «Θετικό για την ΑΕΚ ότι θα ξέρει το αποτέλεσμα της Τούμπας πριν τον Παναθηναϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Tο γαμώτο είναι να έχεις την καλύτερη ομάδα και να τα χάνεις όλα»

Σταματέλος: «Μεγάλο το πρέπει του Ολυμπιακού, περιμένει καλύτερο Ελ Κααμπί ο Μεντιλίμπαρ»

Δεσύλλας: «Καλοκαίρι πίεσης και μεγάλης υποχρέωσης για τον Παναθηναϊκό - Να κάνει γρήγορα και μεθοδικά κάποια πράγματα»

Κόντης: «Θέλω και άλλα τρόπαια»