Θέση για τα επεισόδια στην Τούμπα πήρε η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων της Ντόρτμουντ, μέλη της οποίας βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου στο χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ.

Οι Έλληνες, λοιπόν, υποστηρικτές των Βεστφαλών καταδικάζουν τα επεισόδια που έλαβαν χώρα και ξεκαθαρίζουν πως όσοι τα προκάλεσαν δεν έχουν καμία θέση στην «οικογένεια» του συλλόγου, όσο κι εν γένει στο ποδόσφαιρο.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Εμείς σαν Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Borussia Dortmund καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας και παραβατικής συμπεριφοράς μέσα στα γήπεδα, όποιας μορφής κι αν είναι αυτή και απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο και τονίζουμε ότι όλοι όσοι προκάλεσαν τα συγκεκριμένα επεισόδια, δεν είχαν εξαρχής θέση στο γήπεδο της Τούμπας. Δεν έχουν γενικότερα θέση σε κανένα γήπεδο σε αυτό τον κόσμο και δεν ανήκουν σε καμία περίπτωση στην οικογένεια της BVB».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου στον δρόμο του ΠΑΟΚ: Τα προφίλ των Ντινάμο Κιέβου και Κλουζ

Με Ντινάμο Κιέβου ή Κλουζ ο ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa League

Live Streaming: Η κλήρωση του ΠΑΟΚ για τον 2ο προκριματικό του Europa League

ΠΑΟΚ: Το υπο-γκρουπ του «δικεφάλου του Βορρά» ενόψει της κλήρωσης του 2ου προκριματικού του Europa League

Europa League: Η κλήρωση του 1ου προκριματικού - Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ

Οι μπάλες που θα χρησιμοποιηθούν τη νέα σεζόν σε Europa και Conference League

Οριστικό: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό του Europa και οι ημερομηνίες-κλειδιά

Εμερι: «Ήσασταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι και δείξαμε την επιθυμία μας, πάμε και για άλλα μεγάλα πράγματα στο μέλλον»

Όταν φτάνει εκεί, όλα... τελειώνουν: Ο Μαρτίνες έδωσε συνέχεια στο τρομακτικό σερί νικών του σε τελικούς!

Η παράσταση της Άστον Βίλα κόντρα στη Φράιμπουργκ: Τα highlights του τελικού

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.