Στο κυνήγι πήραν οι αστυνομικοί του τμήματος Ιαλυσού τρεις νεαρούς τους οποίους εντόπισαν κατά την διάρκεια της περιπολίας τους στην περιοχή Κρεμαστή της Ρόδου, τη στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ένα σπίτι. Οι δυο κατάφεραν να διαφύγουν, αλλά η σύλληψη του τρίτου οδήγησε στην εξιχνίαση άλλων δέκα διαρρήξεων!

Ο 23χρονος δράστης έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μετά από πεζή καταδίωξη και προσήχθη στο τμήμα όπου διαπιστώθηκε από τα στοιχεία που προέκυψαν ότι από τις 16 Οκτωβρίου είχε διαρρήξει πέντε σπίτια στην Ιαλυσό, τέσσερα στην Κρεμαστή και ένα στην Παστίδα, μαζί με τους άλλους δυο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του οι οποίοι αναζητούνται.

Οι δράστες χτυπούσαν όταν οι ένοικο των σπιτιών απουσίαζαν και άρπαζαν μετρητά και τιμαλφή, που η συνολική αξία τους υπερβαίνει τα 30.000 ευρώ! Η πλούσια λεία τους δεν έχει βρεθεί και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ ο 23χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών: Περισσότερα από 140 χιλιοστά βροχής καταγράφηκαν στη Θάσο

Φλόριντα: Εννέα νεκροί κατά τη συντριβή αεροσκάφους στο Παλμ Μπιτς - «Mayday, θα συντριβούμε», η τελευταία επικοινωνία

Καιρός: Νέο κύμα καταιγίδων με χαλάζι και ανέμους έως 7 μποφόρ – Πού θα είναι ισχυρά τα φαινόμενα

Ίλιον: 18χρονος μαχαίρωσε τον πατέρα του έπειτα από ενδοοικογενειακό επεισόδιο

Ταυτοποιήθηκε 64χρονος οδηγός: Έπιανε ιλιγγιώδη ταχύτητα 290 χλμ με επικίνδυνους ελιγμούς στην Αττική

Αλαμπάμα: Μαζικοί πυροβολισμοί μετά από αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου - Ένας νεκρός και 8 τραυματίες

Απάτη με ΜΚΟ: Eικονικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη - Δωρεές για παιδιά κατέληγαν σε πολυτελείς αγορές και διακοπές

Εντοπίστηκαν 50 κιλά κάνναβης στην Αμαλιάδα - Μία σύλληψη

Ανοίγουν αύριο τα σχολεία στη Γκράβα - Η επιστολή Δούκα στους διευθυντές

Διακοπή κυκλοφορίας σε οδικά σημεία της Χαλκιδικής λόγω έντονης βροχόπτωσης