Το βαρύ πρόγραμμα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και η άρνηση της διοργανώτριας αρχής να αλλάξει την ημερομηνία του ερχόμενου ματς για τη Volleyleague, προκάλεσε την έντονη αντίδραση των «ασπρόμαυρων»

Η διοίκηση τους ΤΑΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία κατηγορεί την ΕΣΑΠ για άνιση μεταχείριση προς τον ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρει, είχε κάνει δυο φορές αίτημα για αλλαγή της ημερομηνίας του ματς με την Παναχαϊκή για την ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, όμως την πρώτη φορά το αίτημα έμεινε αναπάντητο και στη συνέχεια η απάντηση ήταν αρνητική.

Η έντονη αντίδραση των «ασπρόμαυρων» προκλήθηκε απ’ το γεγονός ότι το πολύωρο ταξίδι για την Σερβία στις 4 Δεκεμβρίου, ώστε να αντιμετωπίσει την Ραντνίτσκι στον επαναληπτικό του CEV Cup δεν αφήνει περιθώρια ξεκούρασης, μέχρι το ματς του Σαββάτου 7 Δεκεμβρίου με τους Πατρινούς.

Ο λόγους που αρνήθηκε η ΕΣΑΠ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ χαρακτηριστικά έχει να κάνει με:
«1.Τη NOVA η οποία έχει υπογεγραμμένη σύμβαση με την διοργανώτρια αρχή και η οποία κατ αυτήν είναι άτεγκτη και επιμένει στην μετάδοση- ζωντανά του συγκεκριμένου αγώνα την συγκεκριμένη ημέρα, και

2.Την Παναχαϊκή η οποία δέχεται μεν την ημερομηνία μετάθεσης του αγώνα την Κυριακή, αλλά με την προϋπόθεση ότι τηλεοπτικά θα καλυφθεί από τη NOVA. Το συνδρομητικό όμως κανάλι, κατά την διοργανώτρια αρχή δηλώνει τεχνική αδυναμία να καλύψει τον αγώνα την Κυριακή
»

Η καυστική διάθεση του ΤΑΠ του ΠΑΟΚ φαίνεται ιδιαίτερα στην κατάληξη της ανακοίνωσης, όπου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην κατέβει στο ματς με την Παναχαϊκή, αφήνοντας όμως έντονες αιχμές προς την ΕΣΑΠ, ενώ καταγγέλλει και τη συνεργασία με τη Nova:

«Και σε σχέση με την διοργανώτρια αρχή δείγματα του πως αντιλαμβάνεται το άθλημα που … υπηρετεί και την αντιμετώπιση των ομάδων που συγκροτούν το πρωτάθλημα είχαμε από το θέμα της αδειοδότησης του γηπέδου μας παραμονές του αγώνα με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Τότε που άλλα έλεγε στον ΠΑΟΚ κι άλλα συνιστούσε να κάνει η άλλη πλευρά. Μία διοργανώτρια αρχή που δεν διασφαλίζει, τουλάχιστον, τους ίσους όρους διεξαγωγής του πρωταθλήματος εκτός κι αν θεωρεί παγιωμένη την πρόσκαιρη αγωνιστική αδυναμία του ΠΑΟΚ και τον αντιμετωπίζει ως δεύτερης κατηγορίας ομάδα. Τη συνιστούμε όμως να είναι προσεκτική σ αυτή της τη θεώρηση γιατί σύντομα θα λάβει την απάντηση της. Μία λύση θα μπορούσε να υπάρξει από τώρα και θα ήταν η άρνηση μας να κατέβουμε στην Πάτρα. Την εξετάζουμε.

Σε σχέση με τη NOVA, εάν ισχύουν αυτά που επικαλείται η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, τα πράγματα γίνονται ξεκάθαρα : εφ όσον επιλέγει αυτές τις τακτικές για να νοθεύσει το πρωτάθλημα- γιατί νόθευση είναι να οδηγηθεί μία ομάδα στην εξουθένωση τότε την καταγγέλλουμε και δηλώνουμε αποφασισμένοι να διακόψουμε κάθε συνεργασία μαζί της. Κι αν αυτό δεν είναι εφικτό απ αυτή τη σαιζόν , θα γίνει από την επόμενη
»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!

Ρόγκα: «Η ομάδα θα δώσει το 100%, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.