Τηλεθεατές του ΣΚΑΪ καταγγέλλουν στους Αταίριαστους πως έχουν πέντε επιχειρήσεις, οίκους ανοχής, στη Δράμα, νόμιμα, με ταμειακές και όλα όσα προβλέπονται, αλλά έχουν πρόβλημα με τα POS.

«Όπου και αν έχουμε πάει για να κάνουμε αίτηση να μας αποσταλεί POS, δεν μας δίνουν ούτε οι τράπεζες, ούτε οι εταιρείες με POS. Έχουμε πάει στην ΑΑΔΕ της πόλης και δεν μπορούν να κάνουν κάτι», επισημαίνεται στην καταγγελία.

Μάλιστα, κινδυνεύουν με πρόστιμο 20.000 ευρώ από την ΑΑΔΕ διότι φαίνεται πως δεν έχουν συνδέσει τις ταμειακές με τα POS.

«Βρισκόμαστε σε αδιέξοδο, σας παρακαλώ ρωτήσετε κάποιον αρμόδιο υπουργό ή κάποιον της εφορίας», καταλήγει η καταγγελία.

Ο ΣΚΑΪ απευθύνθηκε στους αρμόδιους, οι οποίοι παραδέχτηκαν πως έχουν δίκαιο οι υπεύθυνοι των οίκων ανοχής και αναμένονται εξελίξεις για την υπόθεση.

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΗΠΑ: Άρση των κυρώσεων σε βάρος της κεντρικής τράπεζας της Βενεζουέλας

Επιδρομή ρωσικών drones στην κεντρική Ουκρανία - Ένας 8χρονος σκοτώθηκε, 14 τραυματίες

Πιερρακάκης: Εάν το Ορμούζ παραμείνει κλειστό για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, οι επιπτώσεις θα είναι μεγάλες

Κοντά σε συμφωνία για 2ο γύρο διαπραγματεύσεων ΗΠΑ-Ιράν μέσα στην εβδομάδα

Σοβαρό επεισόδιο στην Αχαΐα: Ομάδα 30 κουκουλοφόρων εισέβαλε σε μπαρ και ξυλοκόπησε 2 νεαρούς

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Ζωή και Νίκος Κωνσταντόπουλος θα λογοδοτήσουν στα ποινικά δικαστήρια

Μοσάντ: Αποστολή μας η ανατροπή του καθεστώτος στην Τεχεράνη

19χρονη βρέθηκε νεκρή σε πλατεία του Αργοστολίου - Σύλληψη δύο ατόμων, αναζητείται ακόμα ένα

Πάνω από 1.000 παραβάσεις του ΚΟΚ τη Μεγάλη Εβδομάδα

Μικρή πτώση στις τιμές πετρελαίου σήμερα μετά τις αναφορές για πιθανές νέες διαπραγματεύσεις ΗΠΑ - Ιράν