Μία περίεργη υπόθεση κλοπής ιλιγγιώδους ποσού ερευνά η αστυνομία στον Πειραιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr, που επιβεβαιώθηκε από την ΚΑΕ Ολυμπιακός, υπήρξε καταγγελία πως από τα γραφεία της στο ΣΕΦ έκαναν φτερά 500.000 ευρώ.

Κατά την διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου κι ενώ τα γραφεία ήταν κλειστά, άγνωστοι φέρονταν πως εισέβαλαν στις εγκαταστάσεις και παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο αποσπώντας το παραπάνω ποσό. Από τις πρώτες έρευνες της αστυνομίας στον χώρο δεν εντοπίστηκαν ίχνη διάρρηξης ή άλλα στοιχεία, κάτι που ίσως δείχνει πως οι δράστες ήταν… επαγγελματίες. Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ λαμβάνονται καταθέσεις και ελέγχεται το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας για επιπλέον στοιχεία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Μπουργκ προσκλήθηκε από τον Παναθηναϊκό στο «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Δύο πιτσιρίκια από το Σιάτλ πήραν τη φανέλα του Καλάθη από τα χέρια του και το... πανηγύρισαν

Φρανσίσκο: «Μπορούμε να γίνουμε τρομακτική ομάδα-Θα μάθω πολλά από τον Ομπράντοβιτς»

Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ η Μπουτσούκη

Λαρεντζάκης: «Κρατάμε τη δημιουργία, αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη στα ματς που έρχονται»

Τολιόπουλος: «Όλοι δείξαμε ότι έχουμε μεγάλη θέληση, δεν γίνεται να λείπουμε από το Παγκόσμιο»

Σπανούλης: «Με ένα κακό παράθυρο ήρθε το τέλος του κόσμου - Όταν κάτι δεν πάει καλά πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου»

Μίλιτσιτς: «Ευχαριστημένος που παλέψαμε, ελπίζω να μην είναι σοβαρό του Πονίτκα»

Σπανούλης: «Υπάρχει μία καταστροφολογία, αλλά αυτή η ομάδα έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα ενώνεται»

Ο «ζεστός» Τολιόπουλος και ο δημιουργικός Καλάθης: Τα highlights από τη φιλική νίκη της Ελλάδας επί της Πολωνίας