Σύμφωνα με καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, εργοδότης, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας επιτέθηκε σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ στη Χίο.

Αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Οδοστρωτήρες της καθημερινότητας: Εργοδότης πολιτευτής της Ν.Δ. επιτέθηκε σε επιθεωρητή του ΣΕΠΕ

Οι πρόσφατες αναφορές του κ. Μητσοτάκη που κλείνουν το μάτι στην παραβατικότητα και υπονοούν την αδρανοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών, έχουν ήδη αρχίσει να παράγουν αποτελέσματα σε βάρος των εργαζομένων και έχουν τροφοδοτήσει ακραίες συμπεριφορές εναντίον των ελεγκτικών μηχανισμών.

Χθες, κατά την διάρκεια ελέγχου που διενεργήθηκε σε ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στην πόλη της Χίου, ο εργοδότης, αφού διέταξε εργαζόμενη που απασχολούνταν αδήλωτη στον χώρο να απομακρυνθεί, στην συνέχεια, βρισκόμενος σε έξαλλη κατάσταση, επιτέθηκε λεκτικά στον Επιθεωρητή του Σ. ΕΠ.Ε που διενεργούσε τον έλεγχο απειλώντας την ζωή του, και υβρίζοντάς τον με χυδαίες εκφράσεις, ενώ εκσφενδόνισε εναντίον του πλαστικό αντικείμενο που χτύπησε τον Επιθεωρητή στο χέρι.

Ήδη για όλα τα παραπάνω περιστατικά έχει υποβληθεί μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Χίου, από τον Ειδικό Γραμματέα του Σ.ΕΠ.Ε, Πάνο Κορφιάτη.

Το πραγματικά εξωφρενικό, είναι το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος εργοδότης είναι το γνωστό πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τρομπούκης που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προορίζεται και για βουλευτής της Ν.Δ. στον νομό Χίου.

Αναμένουμε από τον κ. Μητσοτάκη να δώσει άμεσα εξηγήσεις, να καταδικάσει τη συμπεριφορά του στελέχους του και να παραδεχτεί ότι οι προβληματικές δηλώσεις του τροφοδοτούν αυτού του είδους τις ακραίες συμπεριφορές.

Πηγή: Thetoc.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επιδοτήσεις επιχειρήσεων έως 80% – Ποια προγράμματα λήγουν τον Νοέμβριο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα από σήμερα λόγω του Αυθεντικού Μαραθώνιου

Στην ανακρίτρια οι 11 συλληφθέντες για το κύκλωμα στην Πολεοδομία Κατερίνης -Πάνω από 135.000 ευρώ το όφελός τους

Έρχονται φορο-ανατροπές: Ποιες παρεμβάσεις προβλέπει το νέο ν/σ του ΥΠΕΘΟΟ

Δώρο του ΥΠΕΘΟ στους ιδιοκτήτες ακινήτων - Δυνατότητα να διορθώσουν λάθη και παραλείψεις στο Ε9 χωρίς πρόστιμα

Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Σε 5 έως 15 μέρες η NAVTEX – Η επανεκκίνηση των ερευνών και η «φαρέτρα» των κυρώσεων

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, 5 Νοεμβρίου

Καιρός: Βουτιά της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης