Δίχως τέλος είναι οι καταγγελίες πολιτών στον ΣΚΑΪ για απάτες που συναντούν στο διαδίκτυο. 'Οπως κατήγγειλε τηλεθεάτρια σήμερα στην εκπομπή «Δεκατιανοί» με τους Γιάννη Πιτταρά και Γιώργο Γρηγοριάδη, έχει παραγγείλει ένα παλτό από ηλεκτρονικό κατάστημα που συνάντησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν το παρέλαβε ποτέ.

Όπως λέει η ίδια, έχει δώσει 250 ευρώ από τον Νοέμβριο για ένα παλτό, το οποίο όμως ακόμα δεν έχει παραλάβει. Επισημαίνει επίσης, ότι πρόκειται για προϊόντα μαϊμου που εισάγονται από την Τουρκία και είναι κακής ποιότητας. «Γνώριζα ότι τα προϊόντα δεν είναι γνήσια», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Επικοινώνησα με την εταιρεία και με μήνυμα μου είπαν ότι ο άνθρωπός τους πάει στο τελωνείο για να πάρει το φορτίο και φοβούνται μήπως του τα κατασχέσουν. Εύχομαι να μην την πατήσουν και άλλοι όπως εγώ», πρόσθεσε.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πύρινη κόλαση σε Τζόρτζια και Φλόριντα: Δεκάδες σπίτια κατεστραμμένα, μαζικές εκκενώσεις

Παραιτήθηκε ο υπουργός Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, ο δεύτερος υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος αυτόν τον μήνα

Πάρκο Ασυρμάτου: Νεκρός από μαχαίρι βρέθηκε γιος υψηλόβαθμου αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ.

Σοκ στη Μύκονο: Βρέθηκε νεκρός 53χρονος στο Μαράθι

Άγιος Δημήτριος: Εντοπίστηκε νεκρός άντρας, εξετάζεται οπαδικό κίνητρο

Ηράκλειο: Η συνάντηση με τον πρώην σύντροφο και τα «δρομολόγια του θανάτου»

Βουλή: Απουσίες και λάθη εκ παραδρομής στην ψηφοφορία για τις 13 άρσεις ασυλίας βουλευτών

Stoiximan AegeanBall Festival 2026: Η 8η χρονιά αποκαλύπτει τις εκπλήξεις της και υπόσχεται να γράψει ιστορία στη Σύρο

Κρήτη: Εντοπίστηκε νεκρή η Ελευθερία Γιακουμάκη

Τροχαίο στην Λιοσίων: Ελεύθεροι, μετά τις απολογίες τους, η ιδιοκτήτρια και ο διαχειριστής της μοτοσικλέτας