Μπορεί το τρίτο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό Superfoods να ολοκληρώθηκε, αλλά το τρίτο ημίχρονο μόλις ξεκίνησε.

Οι «πράσινοι» καταγγέλλουν ότι μετά τη λήξη της αναμέτρησης έπεσε προς τη φυσούνα του ΣΕΦ μία φωτοβολία με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμός.

Συγκεκριμένα, από το «τριφύλλι» τονίζεται ότι έχει υπάρξει τραυματισμός του μέλους του τεχνικού τιμ του Τσάβι Πασκουάλ, Διαμαντή Παναγιωτόπουλου, που είναι όμως καλά στην υγεία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέλη της διοίκησης των «ερυθρολεύκων» πήγαν άμεσα στην αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods για να διαπιστωθεί τι είχε συμβεί και να δουν αν είναι όλοι καλά στην υγεία τους.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σπανούλης: «Δοκιμάσαμε σχήματα, βγάλαμε συμπεράσματα – Μαθαίνουμε να μην τα παρατάμε»

Η τούρτα έκπληξη της ΑΕΚ στον εορτάζοντα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη - «Να έχουμε μία σπουδαία σεζόν»!

Το πάλεψε, αλλά λύγισε από την Μπαχτσεσεχίρ ο Άρης, πριν από την επίσημη πρεμιέρα του κόντρα στη Λε Μαν

Σίμονς ενόψει Ολυμπιακού: «Ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα στον πρωταθλητή Ευρώπης»

H επιστροφή του Ζοτς και το πρώτο δείγμα: Η after movie του Παναθηναϊκού από το 8ο τουρνουά «Π. Γιαννακόπουλος»

Η ανάρτηση του Γιαμπουσέλε για τον Μπατούμ: «Παράδειγμα για μια ολόκληρη γενιά»

Διαμαντίδης και Κοντός έβαλαν απίθανα σουτ από το κέντρο στην προπόνηση του Παναθηναϊκού!

«Γι’ αυτό ξεχωρίζει ο Ομπράντοβιτς»

Σλούκας: «Με εξαιρετικό προπονητή, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για να κατακτήσουμε τον τίτλο»

Ομπράντοβιτς: «Να καταλάβουν οι παίκτες ότι το Fair Play είναι υπεράνω από το καθετί άλλο»