Τις δικές της... οδηγίες για όσους Άγγλους θέλουν να πάνε στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο έδωσε η Tanya Tate.

Η Βρετανίδα πορνοστάρ -και γνωστή οπαδός της Λίβερπουλ- έκανε ιδιαίτερη μνεία στους αυστηρούς νόμους γύρω από το σεξ, παροτρύνοντάς τους να... αφήσουν σπίτι ερωτικά βοηθήματα ή να σβήσουν από τα κινητά τους οποιοδήποτε σχετικό περιεχόμενο!

Συγκεκριμένα, είπε τα εξής:

«Το Κατάρ είναι περίεργη τοποθεσία για ένα Μουντιάλ. Υποτίθεται ότι ένας τέτοιος θεσμός έχει στόχο να φέρει τους ανθρώπους κοντά αλλά εγώ ανησυχώ για τους οπαδούς που θα πάνε.



Όταν η Αγγλία βάλει γκολ και οι οπαδοί χοροπηδάνε αγκαλιασμένοι, θα βρουν μπελά; Το Κατάρ δεν είναι ασφαλές για την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. Ο γάμος ομοφυλόφιλων απαγορεύεται και η ομοφυλοφιλία μπορεί να τιμωρηθεί με θάνατο. Δεν μου ακούγεται σαν μέρος που θα φέρει τον κόσμο κοντά.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να πάρετε μαζί σας ερωτικά βοηθήματα ή ερωτικό περιεχόμενο, όπως ερασιτεχνικά βίντεο ή γυμνές φωτογραφίες. Για κάποιους βέβαια αυτό μπορεί να μην είναι πρόβλημα, αλλά εγώ ξέρω τι παίρνω μαζί μου στα ταξίδια μου και το κινητό μου θα μπορούσε να μου φέρει μπελάδες. Η προσωπική μου συλλογή είναι υπερβολικά καυτή για το Κατάρ».








ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρία Ηλιάκη: Η κόρη της ξεκίνησε ήδη την επανάσταση της κι εκείνη αναρωτιέται αν στην εφηβεία πρέπει να αλλάξει χώρα

Γιακουμάτος: Προσπαθούσε να εξηγήσει στον γιο του γιατί χώρισε με τη μαμά του και η κουβέντα πήρε απρόσμενη τροπή

Ιζαμπέλλα Φούλοπ: Ο έρωτας με τον Γιώργο Δερβίση είχε... προϊστορία και μάλιστα τριών γενεών

Ποιες ημερομηνίες θα είναι ανάδρομος ο Ερμής το 2027 και ποια ζώδια θα επηρεάσει περισσότερο;

Χριστίνα Μπόμπα: «Έμπαινα στο σπίτι και αντί να αγκαλιάσω την οικογένειά μου, έβγαζα το κινητό»

Jim Curtis: Ο Έλληνας σύντροφος της Jennifer Aniston έρχεται στην Αθήνα για έναν ξεχωριστό λόγο

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Χλιδή στο Four Seasons στο Σαρμ Ελ Σέιχ και βραδινή έξοδος σαν σκηνή από παραμύθι

Ελένη Βουλγαράκη: Δεν πιστεύει στον ανάδρομο Ερμή, αλλά το αυτοκίνητό της είχε άλλη άποψη!

Άννα Βίσση: Στο πάρτι υπερπαραγωγή της Δήμητρας Κούστα με σκηνικό ένα παλάτι του 1910

Σάσα Μπάστα: Δεν πήγε και πολύ καλά η αποκάλυψη ότι είναι έγκυος - Τι της συνέβη;