Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετωπίζει αύριο την Μπάγερν στο Μόναχο για την Euroleague και ο Όντεντ Κάτας μίλησε τόσο για το εν λόγω ματς, όσο και το πότε θα είναι η ομάδα του έτοιμη, σύμφωνα με τα «θέλω» του.

Παράλληλα, ο Ισραηλινός τεχνικός έπλεξε το εγκώμιο του Μάριο Χεζόνια, ενώ χαρακτήρισε τους Βαυαρούς ένα δουλεμένο σύνολο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κάτας:
Για το «σφιχτό» πρόγραμμα: «To πρόγραμμα είναι δύσκολο, έτσι είναι η ζωή και λόγω Covid-19. Aυτή είναι η Euroleague. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Δεν είναι εύκολο και λόγω τραυματισμών. Σε 2-3 εβδομάδες θα το... βρούμε».

Για τη Μπάγερν Μονάχου: «Μία από τις δυσκολότερες έδρες για να παίξουμε, δουλεμένη ομάδα, καλή αμυντικά. Δεν είχαμε πολύ χρόνο να προετοιμαστούμε, αλλά πρέπει να είμαστε επιθετικοί».

Για την προσαρμογή του Χεζόνια: «Είμαι ικανοποιημένος από τον Χεζόνια. Από τη συμπεριφορά του. Έπαιξε περισσότερα λεπτά από όσα υπολογίζαμε. Έλειπε και ο Παπαπέτρου με τον Νέντοβιτς. Πάντως είμαι πολύ ικανοποιημένος από τον Χεζόνια».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center

Έπαιξε για το γόητρό της και λύγισε τη Βαλένθια σε ματσάρα δύο παρατάσεων η Παρτίζαν!

Αταμάν: «Κάθε παιχνίδι είναι τελικός - Θέλουμε νίκη και με Ολυμπιακό»