Σε δεύτερη μοίρα έβαλε, όπως ήταν λογικό, το μπάσκετ ο Όντεντ Κάτας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα (75-66) της Μακάμπι Τελ Αβίβ από τη Βαλένθια.

Ο τεχνικός της ομάδας του Ισραήλ στάθηκε στο πόσο έχουν επηρρεαστεί άπαντες στην ομάδα του από τον πόλεμο που μαίνεται στη Λωρίδα της Γάζας, τονίζοντας πως προσπαθούν να μείνουν ενωμένοι.

«Δώσαμε τα πάντα, παίξαμε για τελευταία φορά πριν 14 μέρες. Παλέψαμε στο ματς. Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις στη ζωή όπου το μπάσκετ έρχεται δεύτερο. Δεν γινόταν να βρούμε την ενέργεια, περνάμε δύσκολα. Απογοητεύσαμε τους φιλάθλους μας στο Ισραήλ, αλλά είναι δύσκολο να παίξεις με αυτή την κατάσταση. Η σκέψη μας κάθε λεπτό, κάθε δευτερόλεπτο είναι με τον κόσμο στο Ισραήλ. Σε δυο μέρες θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι, να βρούμε ενέργεια. Δυστυχώς το μπάσκετ έρχεται δεύτερο. Να ευχηθούμε η κατάσταση να λυθεί γρήγορα, αλλά είναι δύσκολα τα πράγματα. Προσπαθούμε να μείνουμε ενωμένοι. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε. Έρχεται δύσκολο πρόγραμμα στις επόμενες δύο εβδομάδες», ανέφερε ο Ισραηλινός τεχνικός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ

Επίσημο: Δεν παίζει Ευρωλίγκα η Μπουργκ - Ανοίγει μια θέση για τη σεζόν 2026/27!

Στο Μαξίμου οι πρωταθλητές Ευρώπης του Ολυμπιακού - Δώρο… σκάκι από Μπαρτζώκα σε Μητσοτάκη!