Την ευκαιρία να τσεκάρουν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους ενόψει της χειμερινής περιόδου φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει σήμερα η Sportime, άνθρωπος της ομάδας βρέθηκε το Σάββατο στην Βασιλεία για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα της Ελβετίας με την Ουγγαρία και την Κυριακή ταξίδεψε στην Κοπεγχάγη για το παιχνίδι της Δανίας με την Ρουμανία.

Για την ιστορία, οι Ελβετοί επικράτησαν με σκορ 5-2 των Μαγυάρων (18’ Τσάκα, 20’ Φρέι, 43’, 49’ Ζούμπερ, 83’ Λιχτστάινερ / 58’ Γκούζμικς, 88’ Ουγκράι) και το Δανία-Ρουμανία έληξε 1-1 (59΄πεν. Έρικσεν - 88΄ Ντεακ).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Το μεγαλύτερο ερωτηματικό για την ΑΕΚ - Τι θα έλεγε κάποιος κακοπροαίρετος για τη διακοπή τριών εβδομάδων»

Ατρόμητος: Η αποστολή για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό

Δεσύλλας: «Ανεβασμένη προσφορά από Παναθηναϊκό για τον Αντίνο και νέος κύκλος επαφών με τη Γοδόι»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν θα κάνει ροτέισον στο Αγρίνιο ο Λουτσέσκου - Χρειάζεται υπομονή στην υπόθεση του Ντρκούσιτς»

Εξαφανίστηκαν τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για Περιστέρι

Τσανάκας: «Με αρκετές αλλαγές στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός - Η πιθανή 11άδα και αυτοί που διεκδικούν θέση»

«Νέα προσφορά 8 εκατομμυρίων από τον Παναθηναϊκό για Αντίνο»!

Καλογερόπουλος: «Θέλουμε πάντα να είμαστε νικητές - Διαφορετικός από τους άλλους αρχηγούς ο Ρέτσος»

Ο Ολυμπιακός επισημοποίησε την απόκτηση του Θαρθάνα

Με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα η αποστολή της Κηφισιάς για ΑΕΛ Novibet