Ακόμη ένα φορτίο με όστρακα ακατάλληλα για κατανάλωση λόγω των μικρών τους διαστάσεων κατασχέθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη, ενώ συνελήφθη ένας 60χρονος Έλληνας ο οποίος τα μετέφερε με Ι.Χ. αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν το ύποπτο όχημα να κινείται επί της επαρχιακής οδού Δικέλλων Μεσημβρίας- Αλεξανδρούπολης και του έκαναν σήμα να σταματήσει για να το ελέγξουν. Μόλις πλησίασαν, το βρήκαν γεμάτο με σάκους που περιείχαν όστρακα, συνέλαβαν τον οδηγό και παρέδωσαν το όχημα με το φορτίο σε στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου.

Στην Ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου οδηγήθηκε το αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι είχε μέσα 61 σάκους με όστρακα του είδους αχιβάδα συνολικού βάρους ενός τόνου και 253 κιλών, από τα οποία τα 860 κιλά ήταν υπολειπομένων διαστάσεων και πρόκειται να καταστραφούν, ενώ τα υπόλοιπα κατασχέθηκαν καθώς δεν έφεραν τα προβλεπόμενα έγγραφα που να δείχνουν την προέλευσή τους και δεν τηρούνταν οι κανόνες υγιεινής. Ο 60χρονος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ το αυτοκίνητό του κατασχέθηκε.

Πηγή: Protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο πτήσεις της Aegean προς Μιλάνο και Βιέννη

Σκάνδαλο με ΜΚΟ: Λογαριασμοί στελεχών σε τράπεζες Λιθουανίας και Δανίας

Μαρούσι: Απειλητικό τηλεφώνημα για βόμβα στο Κέντρο Διαχείρισης Κόκκινων Δανείων

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα: Στους δρόμους μαθητές, φοιτητές και εκπαιδευτικοί

Ο Ερντογάν θέλει να μιλήσει με τον Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Ζελένσκι – Τι είπε για τις ΗΠΑ

Συναγερμός για βόμβα σε πτήση Δουβλίνο - Ρώμη: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στη Γαλλία

Νέος συναγερμός στην Ευρώπη: Αεροσκάφος εξετράπη στη Γαλλία λόγω απειλής για βόμβα

«Θέλω να πεθάνουν και αθώοι»: Οι εντολές του αρχηγού της αλβανικής μαφίας για τις επιθέσεις με χειροβομβίδες στην Αθήνα

Βραζιλία: Νεκροί εκπαιδευτής αιωρόπτερου και τουρίστας που καρφώθηκαν σε τσιμεντένιο τοίχο (video)

Νέα Δημοκρατία: Ανακοινώθηκαν 11 υποψήφιοι βουλευτές για τις εκλογές του 2027