Το πλάνο του για τον ποδοσφαιρικό Άρη, μετέφερε στον Ερασιτέχνη ο Άλεξ Κάλας μέσω του εκπροσώπου του, Γιώργου Γιακουμίδη.

Ο τελευταίος παρουσίασε γραπτώς την πρόταση του ομογενούς επιχειρηματία, ο οποίος προτίθεται να αναλάβει τους «κίτρινους».

Σύμφωνα με αυτή, θ’ αναλάβει -μεταξύ άλλων- όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, διατηρώντας τον Πάουλο Κάμπος στη θέση του προπονητή, ενώ προβλέπεται και στήριξη με μεταγραφές.

Από εκεί και πέρα, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά και η ομάδα ανέβει στην Football League, θα καλύψει εξ ολοκλήρου το μετοχικό κεφάλαιο που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί η διαδικασία σύστασης νέας ΠΑΕ.

Αυτά είναι κάποια βασικά σημεία της πρότασής του, που αναμένεται να εξεταστεί από τον ΑΣ Άρη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τέλος εποχής στον Ιωνικό: Αποχωρεί η οικογένεια Τσιριγώτη μετά από οκτώ χρόνια

Στον Πανναξιακό και τη νέα σεζόν ο Μανωλάς

H ΔΕΑΒ έκοψε το γήπεδο σε δυο φυσικά πρόσωπα για όσα έγιναν στο Πύργος - Ζάκυνθος

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

TAGS: Άρης