Σαν κεραυνός έπεσε στις τάξεις της ΑΕΚ η ποινή δύο αγωνιστικών και αφαίρεσης τριών βαθμών (αλλά και συνολικού προστίμου 112.750 ευρώ) για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ατρόμητο στο ματς του Περιστερίου.

Πέραν του ότι οι «κιτρινόμαυροι» είναι πλέον σε ίδια βαθμολογική μοίρα με τον Παναθηναϊκό, θα παίξουν χωρίς κόσμο με τον Πανιώνιο την Κυριακή και στο πρώτο τους παιχνίδι στα playoffs.

Η πλευρά της «Ένωσης» θα καταθέσει έφεση ισχυριζόμενη πως δεν είναι δυνατό η ποινή για επεισόδια σε ένα ματς που άρχισε και τελείωσε κανονικά να εξισώνεται με εκείνη του ντέρμπι των «αιωνίων» στη Λεωφόρο που δεν άρχισε ποτέ.

Πάντως οι πιθανότητες δικαίωσης είναι ελάχιστες, όπως φάνηκε και από την εκδίκαση της υπόθεσης της ποινής έδρας στον Ολυμπιακό για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κετσετζόγλου: «Δύσκολα μεταγραφή ως τις 15/6, αλλά πιθανώς και δύο μέσα στο μήνα-Αισιοδοξία για Γιόβιτς»

Σταματέλος: «Μόνο αν ο Γιαννούλης χτυπήσει την πόρτα του Ολυμπιακού θα ξεκινήσουν ξανά οι επαφές»

Δεσύλλας: «Απόφαση Νίστρουπ η αποχώρηση Μπακασέτα από τον Παναθηναϊκό – Το βάρος στην απόκτηση χαφ»

Τσορμπατζόγλου: «Όλα δείχνουν διαζύγιο του ΠΑΟΚ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου - Έχει βρεθεί ήδη ο αντικαταστάτης»

Αστέρας ΑKTOR: Ο Μίτροβιτς πάει Βοϊβοντίνα

Κρίσιμες ώρες για Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: Επιμένει πως δεν θέλει να φύγει, πιέζει η Αλ Σαντ

«Ο Μαρινάκης κάνει Γενικό Διευθυντή τον Τονιότσι σε Ολυμπιακό, Νότιγχαμ και Ρίο Άβε»

Παίζει και η λύση Βρουσάϊ για δεξί μπακ στον Ολυμπιακό

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του στόπερ που κοιτά η ΑΕΚ και το πραγματικό ζήτημα στην υπόθεση Πινέδα»

Tσανάκας: «Οι πρώτες επιλογές για τα χαφ και οι απαντήσεις που περιμένει ο Ολυμπιακός»

TAGS: A.E.K.