«Οπλισμένη και επικίνδυνη» αναφέρουν οι εκθέσεις της ομοσπονδιακής αστυνομίας των ΗΠΑ για μία νεαρή κακοποιό. Καταζητείται για έξι ληστείες κοσμηματοπωλείων σε 5 νότιες Πολιτείες.

Μάλιστα, το FBI έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της λησταρχίνας και ενός συνεργού της, από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων που λήστεψαν.

Από το οπτικό υλικό φαίνεται η γυναίκα να είναι αρκετά γυμνασμένη, με μακριά καστανόμαυρα μαλλιά και μάτια και ωραίο πρόσωπο.

Υπάλληλοι κοσμηματοπωλείου στη Βόρεια Καρολίνα ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι στις 10.30 π.μ. της Δευτέρας, 4 Ιανουαρίου 2016, μία νεαρή γυναίκα με καλοσχηματισμένο σώμα, τους ακινητοποίησε με την απειλή όπλου, τους έδεσε τα χέρια, αφαίρεσε όλα τα διαμάντια από τις προθήκες και διέφυγε.

Τον περασμένο Αύγουστο, το ζευγάρι των ληστών –σαν σύγχρονοι Μπόνι και Κλάιντ- διέρρηξαν κοσμηματοπωλεία στην Πόλη του Παναμά.

Τότε, η νεαρή δράστης φορούσε στενό σορτσάκι και λευκό αμάνικο μπλουζάκι, όπως φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

Σύμφωνα με επιθεωρητές του FBI, μαζί με τον μαύρο συνεργό της, η λευκή λισταρχίνα ξεκίνησε την ένοπλη δράση της πέρυσι τον Απρίλιο από τη Τζόρτζια και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.







Ανδρέας Μορφόπουλος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τουρκία: Συνελήφθη ο δράστης των ένοπλων επιθέσεων με 8 νεκρούς στο Αφιόν Καραχισάρ

Νέος θάνατος κρατουμένου στις φυλακές Αγίου Στεφάνου στην Πάτρα – Νεκρός 62χρονος

Απειλές για βόμβες σε αεροσκάφη: «Υπογραφή» ρωσικής εξτρεμιστικής οργάνωσης

«Περιττή γραφειοκρατία»: Οι ΗΠΑ μπλόκαραν γαλλική πρωτοβουλία για την ασφάλεια της ΑΙ

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Βίντεο από την επίθεση στο Μαθηματικό με τους 3 τραυματίες

Πέντε νέα εγχώρια κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου την τελευταία εβδομάδα - Συνολικά 53 θάνατοι

Δύο θάνατοι από γρίπη την τελευταία εβδομάδα -156 νέες εισαγωγές COVID-19

Μέγκαν Μαρκλ: Και ο αδελφός της στο μικροσκόπιο της έρευνας για σεξουαλική κακοποίηση παιδιών

Προσωρινά κρατούμενος ο 37χρονος φερόμενος εγκέφαλος της ΜΚΟ για τα παιδιά με καρκίνο - Τι είπε στον ανακριτή

Σοκ στη Γερμανία από τον αιφνίδιο θάνατο του Βαυαρού Αϊβάνγκερ