Έσπρωξε βίαια τους αστυνομικούς προσπαθώντας να αποφύγει τη σύλληψή του ένας 37χρονος Έλληνας που εντοπίστηκε να οδηγεί κλεμμένη μοτοσικλέτα με πλαστή πινακίδα κυκλοφορίας, αλλά δεν τα κατάφερε και διαπιστώθηκε ότι τον αναζητούσαν οι αρχές της Γερμανίας!

Σε βάρος του 37χρονου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των γερμανικών αρχών για υπεξαίρεση οχήματος, που δεν ήταν άλλο από τη μηχανή που οδηγούσε! Μετά την σύλληψή του σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ασφάλειας, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Εφετών Κεντρικής Μακεδονίας που διέταξε την έκδοσή του στην Γερμανία.

*** Την ίδια απόφαση πήρε ο εισαγγελέας Εφετών Θράκης για έναν 29χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στην Κομοτηνή από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς διώκεται με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης από τις αρχές της Γερμανίας για απόπειρα απάτης και πλαστογραφία εγγράφων.

*** Στο Βόλο, συνελήφθηαπό αστυνομικούς της Ασφάλειας μια 61χρονη Ελληνίδα για την οποία είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για απιστία.

Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λασίθι: Ανθρώπινη σορός εντοπίστηκε σε θαλάσσια περιοχή βόρεια της νήσου Χρυσή

Τουλάχιστον 5 νεκροί από πυροβολισμούς στην Κρακοβία - Συνελήφθη ο δράστης

«Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»: Αντίδραση της Αθήνας στη δήλωση Φιντάν

Φοροδιαφυγή-μαμούθ με αχυρανθρώπους σε κέντρα - 18 συλλήψεις - Ομολόγησε γνωστός ηθοποιός-μοντέλο

Θάνατος Μαζωνάκη: Στο επίκεντρο η γυναίκα που προμήθευε τα φάρμακα αναισθησίας

Φιντάν στον ΣΚΑΪ για NAVTEX: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» - «Λύθηκε το πρόβλημα»

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σαββατοκύριακο λόγω του 43ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Αθήνας - Ποιοι δρόμοι κλείνουν

Έτοιμο για απόπλου το ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo από το Ηράκλειο - Εκνευρισμός στην Άγκυρα

«Κουμπαράς» έως €2.400 τον χρόνο για κάθε παιδί - Ποιοι οι δικαιούχοι, πώς λειτουργεί, ποιες εισφορές προστατεύονται

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιόνια στα ορεινά – Πού θα φτάσουν τα 6 μποφόρ