Ασύλληπτη τραγωδία στην Κατερίνη. Μια 38χρονη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, ήταν η γυναίκα που βρήκε φρικτό θάνατο το Σάββατο όταν το αυτοκίνητό της τυλίχτηκε στις φλόγες έξω από παιδότοπο χωρίς να προλάβει να το εγκαταλείψει.

Το αυτοκίνητο άρχισε ξαφνικά, εν κινήσει, να βγάζει καπνούς και τυλίχθηκε άμεσα στις φλόγες πριν η 38χρονη προλάβει να αντιδράσει.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα ενώ άμεσα έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής χωρίς να προλάβουν να διασώσουν την άτυχη γυναίκα.

Το τμήμα τροχαίας Κατερίνης διενεργεί έρευνες για τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος. Οι πρώτες αναφορές έκαναν λόγο για μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου.

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εξόρμηση της Τροχαίας για τα ηλεκτρικά πατίνια: 135 παραβάσεις για κράνος και αλκοόλ -μόνο- στην Αττική

Ρεκόρ αιτήσεων για το πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού της ΔΥΠΑ

ΠΟΥ: Χαμηλός ο κίνδυνος για το κοινό από τον χανταϊό - «Δεν υπάρχει λόγος πανικού ή ταξιδιωτικών περιορισμών»

Fars: Αμερικανικό πολεμικό πλοίο χτυπήθηκε από δύο πυραύλους στο Ορμούζ

Συνελήφθησαν 17χρονη και 14χρονος στο Λαύριο για πορνογραφία ανηλίκων

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε 42χρονη στη Ρόδο - Παραδόθηκε στην αστυνομία η δράστις

23 χρονος έτρεχε με 178 αντί για 90 χλμ την ώρα στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Ν. Μουδανιών

Φωτιά σε λεωφορείο στο Ίλιον - Διακοπή κυκλοφορίας στη λεωφόρο Φυλής

Παρ' ολίγον τραγωδία στις ΗΠΑ: Αεροσκάφος έπεσε σε στύλο φωτισμού και φορτηγό, ενώ προσέγγιζε το αεροδρόμιο

Ξεπέρασε τα 2,10 ευρώ η τιμή της βενζίνης στην Αθήνα - Άνοδος και για το πετρέλαιο