Ενώπιον της ανακρίτριας Άρτας βρέθηκε και κατέθετε για τρεις ώρες ο πρώην παρατηρητής διαιτησίας Γεράσιμος Μαζαράκος, σχετικά με την υπόθεση της «πυραμίδας» στο χώρο της διαιτησίας.

Ο Μαζαράκος σύμφωνα με τη «Live Sport», εξήγησε πως λειτουργούσε η συγκεκριμένη εταιρία, τα μέλη της οποίας πλήρωναν 300-400 ευρώ εγγραφή και κάθε μήνα κατέβαλαν συνδρομή 50 ευρώ, μέχρι να φέρουν τέσσερα νέα μέλη.

Με τη συμμετοχή τους στην «πυραμίδα» φαίνεται πως τύγχαναν ευνοϊκής μεταχείρισης στους ορισμούς της ΚΕΔ, ενώ ο Μαζαράκος προσκόμισε και απόδειξη για τα 300 ευρώ που είχε πληρώσει.

«Έκανα το ραντεβού στην Αθήνα, συναντήθηκα με τον κ.Βασάρα σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο πριν από ένα χρόνο γι' αυτή την υπόθεση και κατάφερε να με εγγράψει στην πυραμίδα.Περίπου δύο μήνες μετά την απόφασή μου να μη συμμετέχω στην πυραμίδα, βγήκα από τους ορισμούς. Πιστεύω ότι έπαιξε μεγάλο ρόλο. Ούτε ο Κουτσιαύτης θέλησε να μπει στην πυραμίδα και κόπηκε» ανέφερε ο Μαζαράκος.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εικόνες διάλυσης στην Κοζάνη, οι παίκτες αποχώρησαν στο ημίχρονο με το σκορ στο 0-8 και τον πρόεδρο να τους επιτίθεται!

Πέρασε από την Κρήτη με μια ντουζίνα γκολ και συνεχίζει αήττητος ο Ολυμπιακός!

Νίκησαν άνετα και παρέμειναν στην κορυφή ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης, απόδραση από την Αγιά Παρασκευή για την ΑΕΚ

3Χ3 με πεντάρα για τον Παναθηναϊκό στο ποδόσφαιρο γυναικών!

Τρομερή σουτάρα της Κανέλλου και προβάδισμα τριών γκολ για τον Παναθηναϊκό!

Προβάδισμα νίκης για τον Παναθηναϊκό στα Γρεβενά με δύο γκολ της Τζούρτζεβιτς

Η άλωση της Μασσαλίας, η αντίδραση του Παναθηναϊκού και ο γενναίος ΟΦΗ: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6

Ιστορική επιστροφή της Ελλάδας στη 10η θέση της UEFA μετά από 14 χρόνια και 8η στην ευρωπαϊκή συγκομιδή της σεζόν!

Βαθμολογία UEFA: Στη 10η θέση η Ελλάδα - Πώς διαμορφώθηκε η διαφορά από Τσεχία και Πολωνία!

Ο Καρέτσας… ψηφίζει ανάμεσα σε Ελλάδα και Γερμανία: Οι γρήγορες απαντήσεις σε πέντε διλήμματα