Προτού ο Μάριος Ηλιόπουλος αρχίσει την απολογία του στον αθλητικό δικαστή της Super League, για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κατατέθηκε συμπληρωματικό έγγραφο από την Αστυνομική Διεύθυνση, το οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι σαφές εάν απευθύνεται προς τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, λέγοντας τη λέξη «ντροπή», που αναφέρουν οι παρατηρητές.

Όπως αναφέρουν στην ΑΕΚ, ο Μάριος Ηλιόπουλος, συναντώντας στους διαδρόμους του γηπέδου τον Βάσκο τεχνικό τού είπε: «είναι ντροπή αυτό που έγινε...» με την μεταφράστια του Ολυμπιακού να του απαντά πως δεν καταλαβαίνει αγγλικά. Τότε ο Ηλιόπουλος, της είπε να του μεταφέρει πως «δεν έχω τίποτα μαζί του, τα έχω με την ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Αυτό ανέφερε και στην κατάθεσή του ως μάρτυρας ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΑΕΚ, Τάσος Τσατάλης. «Ήμουν μαζί με τον πρόεδρο και πηγαίναμε για τις δηλώσεις. Είπε ότι είναι ντροπή, του είπε η μεταφράστρια ότι δεν ξέρει ελληνικά και της απάντησε να του μεταφέρει ότι δε έχει κάτι μαζί του και ότι αυτό που έγινε ήταν η ντροπή του ποδοσφαίρου. Είδα να του μιλάει η μεταφράστρια και δεν είχε καμία αντίδραση».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Σε συνομιλίες με την ΤΣΣΚΑ 1948 για τον Μπόιτσεφ ο ΠΑΟΚ»

Αθανασίου: «Ο λόγος που Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν θέλουν 2ο τον Ολυμπιακό…»

Skysports: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ακόμη κοιτάζει τον Μουζακίτη»

Κετσετζόγλου: «Να τελειώσει τη σεζόν ως πρωταθλήτρια η ΑΕΚ - Δεν θέλει να στείλει λανθασμένα μηνύματα ο Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Με ενοχλήσεις ο Οζντόεφ, ζυγίζει τα δεδομένα και για το αριστερό άκρο ο Λουτσέσκου»

Σταματέλος: «Ίσως αλλαγή Ταρέμι με Ελ Κααμπί - Υπάρχει κίνητρο για τους παίκτες του Ολυμπιακού»

Δεσύλλας: «Θα έχει ενδιαφέρον η τακτική του Μπενίτεθ με την επιστροφή του Ερνάντεθ»

Κρίνεται η 2η θέση στα Playoffs: Το παρελθόν «δείχνει» ντέρμπι σε Καραϊσκάκη και Τούμπα

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: Μάχη στην Τούμπα για την πρωταθλήτρια Ένωση κόντρα στους ασπρόμαυρους που θέλουν τη 2η θέση

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Το τελευταίο ντέρμπι αιωνίων της σεζόν

TAGS: A.E.K.