«Ένταλμα σύλληψης» για τον 16χρονο που κατέβασε τουρκική σημαία την περασμένη Κυριακή εξέδωσε το ψευδοκράτος.

Μετά από επίσκεψη Ελληνοκυπρίων με την ευκαιρία της εορτής της Παναγίας της Λύσης στα κατεχόμενα ο 16χρονος μπήκε σε δημοτικό σχολείο χωρίς να γίνει αντιληπτός κατέβασε την τουρκική σημαία και έσπασε μια φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς.

Το λεγόμενο «υπουργείο Εξωτερικών» του ψευδοκράτους ανακοίνωσε ότι «εντοπίστηκε ο Ελληνοκύπριος που κατέβασε την τουρκική σημαία και έσπασε τη φωτογραφία του Ραούφ Ντενκτάς κατά τη διάρκεια θρησκευτικής τελετής που έκαναν οι Ελληνοκύπριοι σε εκκλησία στο χωριό Λύση» σημειώνοντας ότι έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Στην ανακοίνωσή του, προσθέτει ότι «ανέλαβε γρήγορα δράση και ενημέρωσε την ειρηνευτική δύναμη των Ηνωμένων Εθνών, ζητώντας την άμεση επιστροφή της τουρκικής σημαίας και της φωτογραφίας του Ραούφ Ντενκτάς».

Η υπόθεση προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Γκρίζων Λύκων, οι οποίοι άσκησαν ασφυκτικές πιέσεις στην ηγεσία της τουρκοκυπριακής κοινότητας για «μέτρα».

Πηγή: skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σοκ στη Γερμανία: Νεκρός σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Βερολίνο ο Υπουργός Οικονομίας της Βαυαρίας Χούμπερτ Αϊβάνγκερ

Επίθεση των Χούθι σκότωσε τέσσερα άτομα της ίδιας οικογένειας στην Ταΐζ της Υεμένης

Συναγερμός σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες: Βελόνες, καρφιά και βίδες μέσα σε γλυκά του Halloween

Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιαστών με αρχηγό 49χρονο μέσα από τη φυλακή – Οι επιθέσεις με χειροβομβίδες

Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου: Άγνωστοι εισέβαλαν σε συνέλευση φοιτητών και τους επιτέθηκαν - 3 τραυματίες

Τζον Όσοφ: Το ανερχόμενο αστέρι των Δημοκρατικών που θυμίζει Ομπάμα

Λυκόβρυση: Έληξε ο συναγερμός, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό 25ης Μαρτίου

Κύκλωμα εκβιαστών με χειροβομβίδες: Στην Ευελπίδων οι πέντε που συνέλαβε το ελληνικό FBI

Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρια και σιδερογροθιές σε βάρος μαθήτριας στην Πάτρα – Τραυματίστηκαν μέλη της ΚΝΕ

Υπόθεση Χωριάτικο: Στο Εφετείο οι 25 κατηγορούμενοι για το κύκλωμα της Μυκόνου - Απουσία του επιχειρηματία η δίκη