Ανακούφιση στον Παναθηναϊκό για την κατάσταση του Ροντρίγκο Μολέδο.

Ο Βραζιλιάνος σκόρερ του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-1), που έγινε αναγκαστική αλλαγή και έκανε επτά ράμματα στο μέτωπο στο ημίχρονο του αγώνα της Λεωφόρου, έκανε μαγνητική για προληπτικούς λόγους, η οποία και ήταν «καθαρή».

Παρ' όλα αυτά, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στη βδομάδα και ως την Τετάρτη, το αργότερο Πέμπτη, ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ξέρει 100% αν θα τον έχει στη διάθεσή του για το πολύ δύσκολο ματς του Σαββάτου, με τον Ατρόμητο, στο Περιστέρι.

Να θυμίσουμε πως ο Μολέδο αποκόμισε ένα μεγάλο σκίσιμο στο μέτωπο και, επιπλέον, αισθανόταν έντονη ζαλάδα, για αυτό και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Από εκεί και πέρα, να πούμε πως ο Βιγιαφάνιες ένιωσε ενόχληση στη διάρκεια της προθέρμανσης και έπαιξε με δική του επιθυμία, παρότι οι άνθρωποι και οι γιατροί του Παναθηναϊκού τού είπαν πως υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού, ενώ και ο Μολίνς αισθάνθηκε ενόχληση στον προσαγωγό, στην ανάπαυλα του ντέρμπι, αλλά και αυτός συνέχισε να αγωνίζεται, καθώς δεν ήθελε ούτε να… συζητήσει το ενδεχόμενο να περάσει εκτός.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube