Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 6-5 στο Παπαστράτειο για την ένατη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών, διατήρησε το αήττητο και βρέθηκε στο +4 στην κορυφή από τους πρωταθλητές Κροατίας.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν νευρικά την αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ με τον Μουρίκη και ο ο Ζερβεδάς έκανε δύο σπουδαίες επεμβάσεις στον παίκτη λιγότερο, οπότε ο Γιόκοβιτς έφερε το 2-0 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου.

Στη δεύτερη περίοδο, οι άμυνες έπαιξαν σημαντικό ρολό στην εξέλιξη της αναμέτρησης. Ο Μουρίκης έκανε το 3-0, αλλα με σερί 2-0 οι Κροάτες μείωσαν σε 3-2 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Στο τρίτο οκτάλεπτο, ο Γενηδουνιάς έφερε το 4-2 και ο Μπένιτς μείωσε σε 4-3 για να ισοφαρίσει ο Ομπράντοβιτς σε 4-4 πριν κάνει το 5-4 στη λήξη ο Μυλωνάκης.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Μπουλιούμπασιτς έγραψε το 6-4, για να απαντήσει η Γιουγκ με τον Μερκούλοφ για το τελικό 6-5.


Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 2-2, 1-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης 2, Γούνας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς, Ζιβογίνοβιτς

Γιουγκ Ντουμπρόβνικ (Βιέκοσλαβ Κόμπεστσακ): Πόπαντιτς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 1, Λόντσαρ, Κρζιτς, Γκαρσία Γκαντέα, Λόζινα, Μερκούλοφ 1, Παπαναστασίου 1, Ζούβελα, Μπένιτς 1, Ομπράντοβιτς Π. 1, Τζάρακ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube