Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ήταν αυτός που έδωσε άμεσα τη λύση, ώστε να ξεπεραστεί το «κόλλημα» που προέκυψε με τον Πλατανιά για τον Κουλιμπαλί και να ντυθεί ο αμυντικός από το Μάλι στα πράσινα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» ενημερώθηκε πως οι διαπραγματεύσεις με την ομάδα των Χανιών είχαν φτάσει σε οριακό σημείο, καθώς υπήρχε διαφωνία για τον τρόπο καταβολής των χρημάτων (περίπου 250.000 ευρώ) και δη, τη χρονική διάρκεια, αλλά και για τον αριθμό των δόσεων, αποφάσισε να πάρει πάνω του το θέμα, προκειμένου να το κλείσει οριστικά!

Προσέφερε, λοιπόν, σε μετρητά άμεσης καταβολής, το ποσό των 200.000 ευρώ στον Πλατανιά, πρόταση που έγινε αμέσως αποδεκτή από τους Κρητικούς, με αποτέλεσμα να επέλθει το… deal!

Να σημειώσουμε, άλλωστε, πως η μεταγραφή του Κουλιμπαλί, την οποία ζήτησε ο Αντρέα Στραματσόνι, προέκυψε το περασμένο Σάββατο. Τότε, ο Διαμαντής Χουχούμης ενημέρωσε τον Ιταλό κόουτς πως θέλει να φύγει για ομάδα του εξωτερικού, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τον ρόλο του (και τον χρόνο του). Άμεσα, ο Στραματσόνι ενημέρωσε τη διοίκηση και ζήτησε, μιας και έχει φύγει, ήδη, ο Νάνο, να αποκτηθεί ένας ακραίος αμυντικός, που να μπορεί να αγωνιστεί τόσο δεξιά όσο και αριστερά, ώστε να είναι απόλυτα «καλυμμένος». Οι «πράσινοι», λοιπόν, κινήθηκαν γρήγορα και απέκτησαν τον 27χρονο διεθνή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube