Την επιθυμία του να πάει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά το νέο γήπεδο της ΑΕΚ «πλήρωσε» ένας 85χρονος άνδρας, στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κινητοποιήθηκε άμεσα και με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε γνωστό πως θα πληρώσει εκείνη το πρόστιμο, ενώ θα είναι ο πρώτος που θα πάρει το πρώτο διαρκείας για την «Αγια-Σοφιά».

Η «Live Sport» εντόπισε τον κ. Κωνσταντίνο, ο οποίος μίλησε για την αγάπη που τρέφει για την ΑΕΚ: «Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και η ΑΕΚ ήταν η πρώτη μου αγάπη. Αυτή την ομάδα μάθαμε στην Πόλη! Θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Είτε με τον αδερφό μου, είτε με τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου έχω πολλά αντικείμενα της ΑΕΚ. Όλα από την μπουτίκ που υπήρχε στην Καππαδοκίας».

Στη συνέχεια, ο παππούς που συγκίνησε όλη την φίλαθλη Ελλάδα πρόσθεσε: «Στο γήπεδο όταν πήγαινα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα πάρει και τον μεγάλο μου εγγονό με την κόρη μου. Δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα έργα.

Εγώ έζησα το παλιό γήπεδο και θέλω να προλάβω και το καινούργιο. Είμαι και μεγάλος σε ηλικία πια! Μια φορά κατάφερα και είδα κλεφτά και πως είναι μέσα. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το βλέπω βάζω τα κλάματα. Αυτό είναι το σπίτι μας και λίγοι μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην έχεις σπίτι
».

Όσον αφορά την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ, τόνισε: «Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Βούρκωσα όταν το έμαθα και θέλω να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΑΕΚ και στον κ. Μελισσανίδη. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγα να δω το γήπεδο γιατί αυτό κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Αυτό με κρατάει!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πήλιος: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε συμφωνήσει με Ολυμπιακό, αλλά εγώ ήθελα μόνο ΑΕΚ»!

Η ανάρτηση-απολογισμός του Ποντένσε: «Σίγουρα δεν ήταν η σεζόν που θέλαμε, ειδικά για εμένα»

Η απάντηση Ζήκου σε Καραπαπά για το σύνθημα των οπαδών της ΑΕΚ στον Μεντιλίμπαρ

Σουργιάς: «Έκπληξη οι αποχωρήσεις Λαμπρόπουλου και Νέιρα - Τι ακολουθεί στον ΟΦΗ με τα 5 ακόμα συμβόλαια που λήγουν»

Τσακίρης: «Υπάρχει κρούση, όχι πρόταση για Περέιρα - Θέλει να ξέρει για το μέλλον του, πριν φύγει από την Αθήνα»

Τσανάκας: «Φαίνεται πως πάμε σε καλοκαίρι με αλλαγές για τον Ολυμπιακό»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν υπάρχει θέμα Σαββίδη για απομάκρυνση Λουτσέσκου, αλλά…» - Τι είπε για Γιαννούλη

Δεσύλλας: «Σε καλό επίπεδο οι συζητήσεις του Παναθηναϊκού με Νέστρουπ, ξεκαθαρίζει μέσα στην εβδομάδα το θέμα»

Το σόου Ηλιόπουλου, ο στρατιώτης Βίντα και η στέψη: Η πρωταθληματική παρακάμερα από την απονομή της ΑΕΚ!

Πετράκης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Να μείνουν Μεντιλίμπαρ και Λουτσέσκου»

TAGS: A.E.K.