Μέρα με τη μέρα γίνεται όλο και καλύτερος ο Παναθηναϊκός, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να βάζει την σφραγίδα του στους «πράσινους» όσο περνάει ο καιρός.

Ο Ουζουνίδης, βάζει στην ομάδα την ταυτότητα του και παιχνίδι με το παιχνίδι το «τριφύλλι» ανεβαίνει και παρουσιάζει μια πολύ καλύτερη εικόνα, όπως συνέβη στο ματς της Τρίπολης με τον Αστέρα, με τον Παναθηναϊκό να δείχνει απίστευτο πλουραλισμό στο σκοράρισμα.

Το χθεσινό 5-0 του Παναθηναϊκού, αποτελεί μια από τις κορυφαίες νίκες στο πρωτάθλημα την τελευταία δεκαετία, επίδοση που είχαν καιρό να δουν οι φίλοι των «πρασίνων» εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Το εντυπωσιακό είναι τα τέσσερα γκολ που πέτυχε ο Παναθηναϊκός σε ένα ημίχρονο, κάτι που είχε να το κάνει από το 1994, όταν είχε κερδίσει με 5-2 τον Ιωνικό. Μάλιστα τότε, ο Ουζουνίδης ήταν ποδοσφαιριστής των «πρασίνων», αν και δεν είχε αγωνιστεί σε εκείνο το ματς.

Ο Παναθηναϊκός πάντως δείχνει να βρίσκει τα πατήματα του, κάτι που κάνει χαρούμενο τον Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός βλέπει ότι οι παίκτες του, βγάζουν όσα τους ζητάει, αν και το στοίχημα για τον ίδιο είναι να υπάρχει συνέχεια αυτής της καλής εικόνας που βγάζει το «τριφύλλι» το τελευταίο διάστημα.

Μέσα από τα θετικά αποτελέσματα πάντως, ο Παναθηναϊκός παίρνει αυτοπεποίθηση, γεγονός που σίγουρα χρειάζεται ενόψει της συνέχειας του Κυπέλλου που είναι βασικός στόχος, αλλά και της πρωτιάς στα πλέι οφ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»