Με βαριά «καμπάνα» κινδυνεύει ο Ντάνι Καρβαχάλ, αφού οι κάμερες που κάλυπταν τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης-Λεβάντε τον «έπιασαν» να καταφέρεται με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς στον Τζέφερσον Λεμάρ.

Συγκεκριμένα ο δεξιός μπακ της «βασίλισσας» εξαπέλυσε σωρεία υβριστικών εκφράσεων, αποκαλώντας τον αντίπαλο του, μεταξύ άλλων, «πίθηκο», σύμφωνα με την «Mundo Deportivo».

Ήδη η ισπανική λίγκα έχει ξεκινήσει έρευνα για να μάθει αν έχει πράγματι συμβεί έτσι όπως αναφέρεται το περιστατικό, το οποίο αξίζει να τονίσουμε ότι δεν έχει καταγραφεί στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Ταυτόχρονα με την έρευνα για τον Καρβαχάλ διεξάγονται ακόμα δύο για τους αγώνες Μπαρτσελόνα-Εσπανιόλ και Λεγκανιές-Χετάφε, για τους οποίους υπάρχει επίσης η κατηγορία ρατσιστικής εξύβρισης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιστορικές στιγμές με χιλιάδες οπαδούς στην παρέλαση της Αλμπαθέτε για την πρόκριση επί της Ρεάλ!

Εκτενές αφιέρωμα της «Equipe» στον Μπετανκόρ για την ιστορική εμφάνιση κόντρα στη Ρεάλ!

«Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα»: Η πωρωτική ομιλία του προπονητή της Αλμπαθέτε πριν την επική πρόκριση επί της Ρεάλ!

Η LaLiga καταδίκασε ρατσιστικά συνθήματα οπαδών της Αλμπαθέτε κατά του Βινίσιους

Δένει τον... υιό Σιμεόνε μέχρι το 2030 η Ατλέτικο Μαδρίτης

Μπετανκόρ: «Πήγα να σταματήσω το ποδόσφαιρο - Έκλαιγαν ασταμάτητα η γυναίκα και ο γιος μου μετά το γκολ με τη Ρεάλ»

Ο όρκος πρόκρισης στ’ αποδυτήρια της Αλμπαθέτε και τα δάκρυα ευτυχίας μετά τον άθλο επί της Ρεάλ

«Σιωπή» στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά τον αποκλεισμό από την Αλμπαθέτε

Ο Μπετανκόρ με γκολ στο 94' πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Ρεάλ!

Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Εμπαπέ προσπάθησε να σώσει τον Τσάμπι Αλόνσο