Χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη αντίσταση σε ένα ματς που ήταν γενικότερα… παιδική χαρά, οι Λος Άντζελες Λέικερς επικράτησαν των Νιου Γιορκ Νικς με 127-107, χάρη σε ένα ξέσπασμά τους στην τελευταία περίοδο.

Μέχρι το ξεκίνημα του τελευταίου δωδεκαλέπτου, η ομάδα της Νέας Υόρκης ήταν κοντά στο σκορ, αλλά στο τέλος οι Λέικερς έχοντας περισσότερες επιθετικές λύσεις και με επιμέρους 30-18 εκτόξευσαν τη διαφορά παίρνοντας τελικά μια άνετη νίκη.

Κορυφαίοι ήταν οι Τζούλιους Ραντλ (27π., 12ριμπάουντ) και Τζόρνταν Κλάρκσον (29π., 6ριμπάουντ, 10 ασίστ) ενώ από την άλλη πλευρά, στα… ρηχά έμεινε ο Κρίσταπς Πορζίνγκις (17π.) που φορτώθηκε γρήγορα με φάουλ, ενώ ο Μπίσλι που επίσης είχε πρόβλημα με τα φάουλ πρόλαβε σε 13 λεπτά να σκοράρει 17 πόντους.

Στο άλλο ματς, οι Μπρούκλιν Νετς ξέραναν τους Πίστονς στο Ντιτρόιτ, επικρατώντας 101-100, χάρη σε ένα τρελό buzzer-beater του Σπένσερ Ντίνγουιντι που «απάντησε» στην προηγούμενη επιτυχημένη προσπάθεια του Αντρέ Ντράμον. Ο γκαρντ των Νες ήταν και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του με 22 πόντους ενώ από την άλλη πλευρά ο Τομπάιας Χάρις είχε 20 σε ένα ματς που η ομάδα του κυνηγούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube