Η Premier League αρχίζει το βράδυ της 16ης Αυγούστου με την αναμέτρηση της Φούλαμ απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι οπαδοί που θα βρεθούν στο «Craven Cottage», αλλά και σε όλα τα υπόλοιπα γήπεδα μέσα στη σεζόν, θα πάψουν να βλέπουν αναμετρήσεις των… 100+ λεπτών.

Όπως έγινε γνωστό, οι καθυστερήσεις των αναμετρήσεων δεν θα… ξεφεύγουν πια, ενώ, θα υπάρχει μέριμνα μονάχα αν οι πανηγυρισμοί στα γκολ ξεπερνούν τα 30 δευτερόλεπτα.

Φυσικά, θα δίνεται αυτός ο χρόνος και για ν’ ανασυνταχθούν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, να ξαναπάρουν τις θέσεις τους οι παίκτες και να γίνει η νέα εκκίνηση.

Υπάρχει η πρόθεση από πλευράς Λίγκας να μην παρατηρηθεί ξανά η περσινή κατάσταση με τα παιχνίδια που ολοκληρώνονταν έπειτα από 100 αγωνιστικά λεπτά, με τον κόσμο να έχει συνηθίσει να βλέπει τους... μεγάλους αριθμούς στο φωτεινό πίνακα του 4ου διαιτητή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αλύγιστη Τότεναμ, έσωσε τον βαθμό στις καθυστερήσεις στο «Ολντ Τράφορντ»

Καταιγιστική Τσέλσι με μπαλάρα και πεντάρα - Συνεχίζει ακάθεκτη η Μπράιτον του βασικού Κωστούλα

Καταιγιστική Τσέλσι: Δύο γκολ πριν συμπληρωθούν τρία λεπτά!

Το είπαν και το έκαναν: Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ επανέφεραν το «ρολόι» της καζούρας στη Σίτι με 51 χρόνια χωρίς τίτλο!

Πρωταθληματική ανατροπή και επιστροφή στα τρίποντα για Άρσεναλ!

Κάτοικος Λονδίνου μέχρι το 2034: Η Τσέλσι ανανέωσε τον Πάλμερ

«Εντυπωσιασμένη η Τότεναμ από τον Παυλίδη - Σκέφτεται σοβαρά να κινηθεί για την απόκτησή του»

Premier League - 6η αγωνιστική: Καθηλωτικά ντέρμπι σε Ολντ Τράφορντ και Άνφιλντ

Αρτέτα για Σίτι: «Θέση μου και θέση της Άρσεναλ είναι να μην κάνουμε σχόλια μέχρι να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα»

Κομπανί για την υπόθεση της Σίτι: «Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε ως ομάδα, όλα τα υπόλοιπα...»